Home / Tegels / Tegels Breda / Gigategelstore Hukon BV / Gigategelstore

Gigategelstore

Don't delay tile today

Gigategelstore Breda is 1 van de van 2 winkels van de Gigategelstore groep.

Onze groep staat bekend als één van de grootste tegel leveranciers van de particuliere en zakelijke markt van Nederland en België.

Onze Gigategelstore winkels in Breda en Lier verkopen ook duurzaam laminaat en badkamer toebehoren zoals kranen, sanitair en bad-meubelen.

Doordat wij collectief groot inkopen onderscheiden wij ons door steeds de nieuwste trends op het gebied van vloeren en wanden in een breed assortiment aantrekkelijk geprijsd aan te bieden met directe cash en Carry of snelle levertijden.

Gigategelstore is dealer van een breed scala aan merken met uitsluitend 1e keus tegels en overige materialen die uitvoerig getest en gecontroleerd zijn op deze kwaliteit zodat u 100% zorgeloos kunt genieten van de tegels van u keuze.

Een breed gamma van maar liefst 4500 soorten vloer en wandtegels in een rustiek of modern en retro design zijn leverbaar.
Wij denken graag met u mee in het ontwerpen en indelen van u woonkamer, badkamer, toilet, douche of iedere andere plaats met de kleurkeuze of combinatie van al u nieuwe tegels.




Gigategelstore

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

20-09-2023 - Sportschool MyHealth Breda
Van senior tot student. Van Bredapashouder tot arts. Of je nou meedoet aan de hardlooptrainingen of 5 minuten lang achteruit fietst. Bij MyHealth Breda doe jij je eigen ding. En zet jij stappen op een

21-03-2023 - Hardcover boek drukken
Als u een hardcover boek wenst te laten drukken dan zult u beslist een hele reeks aan opties voor het drukken en voor de afwerking van uw boek moeten bekijken. Wij helpen u graag met advies bij het sa

10-08-2017 - Stop winkelcriminaliteit!
Speciaal voor winkels heeft Prosema een uitgebreide winkelveiligheidsscan ontwikkeld met het thema Veilig werken en winkelen. Tijdens de winkelveiligheidsscan worden, aan de hand van een interview met

13-07-2017 - Kunstgras Verkoop
Op zoek naar echt mooi kunstgras maar u wilt niet teveel betalen? Wij zijn een van goedkoopste leveranciers met kunstgras! Topkwaliteit kunstgras Ideal al vanaf ? 11,95 per m2 met mosdraad en krulve




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap