Home / Gezondheidszorg / Gezondheidszorg Haarlem / Movere praktijk voor osteopathie / Gratis adviesconsult

Gratis adviesconsult

Laagdrempelig kennismaken met osteopathie

Heeft u, of uw kind, een vervelende klacht die maar niet over wil gaan? Heeft u al heel veel artsen en therapeuten bezocht, zonder succes? En vind u osteopathie wel interessant klinken, maar niet gelijk een behandeling afspreken. Kom dan vrijblijvend en kostenloos voor een adviesconsult naar Movere praktijk voor osteopathie. In dit consult zal ik vertellen en laten voelen hoe en waarom osteopathie wel zo kunnen werken.

Elke klacht is uniek, en elk probleem moet aan de basis worden aangepakt. Dat is precies wat osteopathie doet. Vanuit 5 verklaringsmodellen die zijn gestoeld op westerse medische wetenschap, wordt de kettingreactie die leidt tot de symptomen bloot gelegd.

De bron van veel klachten ligt niet daar waar men de klachten ervaart, maar heel ergens anders in het lichaam. Daardoor zijn dat soort klachten ook niet waarneembaar met medische diagnostiek. Er is, zeker ter plaatse ook niets kapot.

De gezondheid wordt gestoord door subtiele functieveranderingen van strukturen en organen die hun natuurlijke bewegelijkheid hebben verloren.

Osteopathie hersteld die natuurlijke bewegelijkheid, waardoor de functie van de organen hersteld en de symptomen verdwijnen.

De technieken zijn overwegend mild en veilig.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

22-05-2018 - Tantric touch - Shiva Shakti Temple Retreat
Mmm.. Gun jij \'t jezelf..? Een dag vol liefde, aandacht, tijd en gevoeligheid voor jezelf, voor elkaar. Waarin je weer kunt gaan stromen in al je volheid en rijkdom. Te verzachten, ontspannen, t

28-02-2016 - Sneller zwanger met Acupunctuur & Shiatsu
Dit is de absolute win-win situatie. U wordt gezonder, voelt zich beter. Uw vruchtbaarheid krijgt een stimulans. Gezonde ouders geven de beste start aan een gezonde baby! Dit geeft een voorsprong

24-12-2013 - EFT lost stress op voor betere gezondheid
Zou u uw pijn, frustratie, boosheid, verdriet of angst binnen minuten willen neutraliseren? Ja, het kan. Leer deze bijzondere techniek en verander uw leven. Ik ben gecertificeerde trainer EFT.

27-08-2012 -
Als eerste in Europa heeft International Vision Centers in haar kliniek in Amsterdam de beschikking ove de nieuwste Technolas 217P – excimer laser. Deze nieuwste laser biedt een aantal voordelen ten
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap