Home / Tuincentrum / Tuincentrum Naaldwijk / Terrasweelde.nl / Hardhouten plantenbakken

Hardhouten plantenbakken

Compleet aanbod van hardhouten plantenbakken voor binnen en buiten
Eigen design, handmatige fabricage en verkoop

Kwaliteit, dienstverlening en een persoonlijke benadering staan centraal

Ondersteunt het gebruik van milieuverantwoord FSC-hardhout
De uitstraling en exclusiviteit van een top product

Onze plantenbakken worden gemaakt van het hardste hardhout dat beschikbaar is, waardoor de duurzaamheid heel hoog is. Ook ondersteunen we nadrukkelijk de keuze voor FSC-gecertificeerd hardhout, omdat milieuverantwoorde bosbouw steeds belangrijker wordt.

Handelskwekerij R. van der Zalm biedt een uitgebreid assortiment, dat bestaat uit meerdere modellijnen, zoals Modern en Klassiek.

Binnen de modellijnen worden verschillende basisvormen gemaakt, zoals Kubus/Vierkant, Conisch-Vaas, Conisch-Piramide en Rechthoek-uitvoeringen. Ook worden meerhoekige (vijf-, zes- of achthoekige) bakken gemaakt, evenals ronde plantenbakken.
Naast een groot aantal meer gangbare standaard afmetingen, staat klantspecifiek maatwerk heel centraal in onze werkwijze.

FSC-hardhout als basis

fsc
Handelskwekerij R. van der Zalm heeft vanaf het begin een bewuste keuze gemaakt voor het gebruik van FSC-hardhout.
Hardhout is uiterst duurzaam en zorgt ervoor dat de plantenbakken ook na verloop van tijd hun vorm goed behouden en een mooie strakke uitstraling blijven houden.

Meerdere productlijnen

Handelskwekerij R. van der Zalm biedt een tweetal hoofd productlijnen, te weten Modern en Klassiek.
Samen met de kwaliteit van het gebruikte hardhout geeft onze eigen productie een heel duurzaam product, dat vele jaren mooi blijft, ONDERHOUDSVRIJ !

Bij de Moderne lijn worden de plantenbakken geheel van buitenaf geschroefd. De schroeven blijven daarmee volledig zichtbaar en zijn als het ware onderdeel van het ontwerp. De moderne lijn geeft een wat strakkere uitstraling.

Bij de Klassieke lijn worden de plantenbakken geheel van binnenuit geschroefd. De schroeven zijn daarmee niet zichtbaar. De bakken worden ook voorzien van een afdeklijst aan de boven- en onderkant van de bak. Dit geeft de meer klassieke uitstraling aan de plantenbak.
Hardhouten plantenbakkenHardhouten plantenbakkenHardhouten plantenbakkenHardhouten plantenbakkenHardhouten plantenbakkenHardhouten plantenbakkenHardhouten plantenbakken

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

10-02-2014 - Winterstalling planten,
Uw kuipplant in de winter zorgeloos stallen voor het volgende seizoen ? Dat kan in onze professionele kwekerij die hierin al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is ! Wij kunnen de zorg voor uw dier

03-04-2011 - Koi vijver aanbiedingen
Vijvercentrum Voorne Koi uit Rockanje (ZH) heeft dit voorjaar weer vele super aanbiedingen! Alle topmerken zijn uit voorraad leverbaar o.a. Messner, Aquaforte, Firestone Pondgard, Velda, Koipro, Bl

22-03-2013 - 1 jarig bestaan
De Goede Nieuwsbrief bestaat 1 jaar. Wij hebben een mooi introductie-aanbieding. Een goede deal staat vaak op een viltje. Kijk voor meer info

12-10-2012 - Lingeriekoffer.nl
Lingeriekoffer.nl heeft de nieuwe collectie op de site staan. Mooie lingerie van Hush Hush, LingaDore, Lisca, Femilet en Sassa. Lingeriekoffer.nl is er ook voor verkoop aan huis of een party bij u thu
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap