Home / Alternatieve geneeskunde / Alternatieve geneeskunde Oud Beijerland / DEWIT Energy Therapy / In de media

In de media

Als je jezelf ziek kunt maken, kun je jezelf ook genezen!

Onderstaand artikel is in februari 2013 verschenen in een lokale krant.


Als je jezelf ziek kunt maken, kun je jezelf ook genezen.

Kees de Wit van DEWIT Energy Therapy is ervan overtuigd: we maken onszelf ziek. Het goede nieuws: we kunnen onszelf met een beetje ?hulp? weer genezen. Die ?hulp? komt van de healingsystemen Regenesis? en Tera Mai?. Hoe? Door de oorzaak van de ziekte of klacht weg te nemen en niet alleen de symptomen. Het maakt daarbij niet uit, of het een fysiek of psychisch probleem betreft en hoe lang dat al bestaat.

Toen Kees de Wit in 2008 met Tera Mai? Reiki begon, had hij niet gedacht ooit een bedrijf te zullen starten. Na diverse opleidingen in zowel Tera Mai? als Regenesis? startte hij in maart 2012 het bedrijf DEWIT Energy Therapy. ?Ik realiseerde me, dat alleen het wegnemen van de oorzaak van de klacht een structurele oplossing biedt.? Vanuit deze gedachte ondersteunt hij zijn klanten bij hun zelfherstel.

Met het uitgangspunt dat je ziekten en klachten zelf aantrekt, volgt de logische conclusie dat je die dan ook zelf kunt genezen. Elk mens heeft een weerstandsgrens. Wordt die grens overschreden, dan kan een fysieke of psychische klacht ontstaan. Voordat een klacht tot uiting komt op fysiek niveau, heeft het lichaam al vele signalen afgegeven. Signalen die vaak niet worden herkend, of zelfs worden genegeerd.
De Wit geeft als voorbeeld een oververmoeide klant met een chronische pijn in haar knie. De oorzaak van haar vermoeidheid en knieprobleem bleek in haar jeugd te liggen. Ze had niet genoeg aandacht en liefde van haar ouders gekregen en had zichzelf letterlijk vastgezet. Toen ze zich hiervan bewust werd, kon ze dat tijdens een healing loslaten, waardoor de klachten verdwenen.

Haar reactie:
De healingen hebben mij enorm geholpen de oorzaak van mijn klachten te leren kennen en tenslotte weg te nemen. De extreme vermoeidheid en kniepijn zijn weg en ik geniet veel meer van mijn leven!

Een eerste sessie begint met het geven van een mentale en emotionele healing.
Healen is niets engs. Het betekent gewoon ?heel worden?, of genezen.
Tijdens een healing kunnen (oude) blokkades of weerstanden naar boven komen.
Als de klant bereid is deze los te laten, kunnen deze snel worden verwijderd.
Door het wegnemen van de oorzaak is de behandeling van de specifieke klachten, die daarna plaatsvindt, veel effectiever. ?In feite geneest de klant zichzelf; ik geef slechts de energie door en dat werkt als een katalysator.? Op de vraag hoeveel healingen nodig zijn, zegt hij: ?iedereen geneest in zijn of haar eigen tempo. Sommige klachten verdwijnen direct, andere vergen meer tijd?.
In overleg met de klant wordt na elke healing bepaald, of een vervolgafspraak gewenst en zinvol is.

Bij de healingen maakt De Wit gebruik van twee systemen: Regenesis? en Tera Mai?.
Via handoplegging wordt energie doorgegeven aan het lichaam. De energie activeert niet alleen het zelfhelend vermogen van het lichaam, maar versnelt daarnaast het herstel. Over werken met energie zegt hij nuchter: ?Het gaat er niet om h?e het werkt, maar d?t het werkt.?

?Ik gebruik Regenesis? vooral bij de behandeling van fysieke klachten. Scheefstanden van het skelet kunnen bijvoorbeeld zonder daarop druk uit te oefenen, nagenoeg pijnloos worden gecorrigeerd.
Tera Mai? pas ik veelal toe bij klachten op mentaal of emotioneel niveau. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een burn-out.?

Door de mogelijkheden van Regenesis? en Tera Mai? te combineren, kan elke denkbare ziekte of klacht worden behandeld.

Behalve voor healingen kun je bij DEWIT Energy Therapy ook terecht voor Tera Mai? Reiki en Seichem-cursussen en diverse neveninitiaties. Daarnaast geeft hij herinitiaties op donatiebasis.

Meer informatie is te lezen op www.dewit-energy-therapy.nl.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

02-08-2019 - Weerbaarheidstrainingen voor kinderen
Rots en water is een sociale vaardigheidstraining. De training richt zich op bewustwording van de eigen kracht en mogelijkheden van het kind en het vermogen om met andere kinderen samen te leren spele

02-08-2019 - Babycursus
Het ter wereld komen bij de geboorte kan voor baby?s een stressvolle ervaring zijn. Zij verlaten de veilige en warme baarmoeder en staan aan het begin van een nieuwe fase. Na de geboorte is contact, i

02-08-2019 - Kindercoaching / therapie
In deze maatschappij moeten onze opgroeiende kinderen zich al jong aanpassen om zo aan allerlei verwachtingen te voldoen. Vaak zien wij dat kinderen door deze druk met zichzelf en hun omgeving in de k

23-03-2016 - Stresscounseling
Veel mensen lopen vast in hun werk, hun relaties of in hun hele leven door een teveel aan Stress. Stresscounseling is een praktische begeleidingsvorm gericht op het vergroten van persoonlijke effi




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap