Home / Public relations / Public relations Apeldoorn / Influx PR-/Pers-advies bureau / Influx PR staat klaar voor uw organisatie

Influx PR staat klaar voor uw organisatie

Met een intensieve persrelatie is uw organisatie altijd verzekerd van naamsbekendheid

Apeldoorn, september 2011 ? De ICT-branche staat nooit stil: de ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld cloud computing, outsourcing en social media volgen elkaar in rap tempo op. ICT-dienstverleners spelen waar mogelijk op die ontwikkelingen in. Influx PR staat uw organisatie graag bij om goed zichtbaar te blijven op die dynamische markt. Met de start van een gevarieerd pers- en communicatietraject zorgt Influx PR voor opbouw en behoud van de naamsbekendheid van uw organisatie. Door alle uitingen op elkaar af te stemmen ontstaat een eenduidige beeldvorming.
Influx PR heeft jarenlange ervaring binnen onder andere de automatiserings- en ICT-sector, grafische industrie, post- en documentverwerkingsmarkt en retailbeveiliging en blijft de branches op de voet volgen. Door in te spelen op de ontwikkelingen cre?ert Influx PR een effectief PR-beleid dat ondersteunend is aan de marketing- en salesactiviteiten van uw organisatie.

Voor het opbouwen en onderhouden van een relatie met de (vak)pers is continu?teit essentieel. Veel onderwerpen lenen zich voor een persbericht: productaankondigingen, overeenkomsten met nieuwe klanten, de visie van het (Nederlandse) managementteam op een bepaalde marktontwikkeling, samenwerkingsverbanden, investeringen of personeelsmutaties. Influx PR is verantwoordelijk voor het opstellen van zo?n bericht, waar nodig na een (telefonisch) interview met de betrokken personen. Daarna verzorgt Influx PR het goedkeuringstraject en de uiteindelijke verzending naar de (vak)pers en monitoring van plaatsingen ofwel knipsels.
Natuurlijk kan uw organisatie ook bij Influx PR terecht voor het schrijven van klantverhalen, die vervolgens kunnen worden aangeboden bij vakbladen of die kunnen dienen als achtergrondinformatie voor prospects. Bovendien kan Influx PR [naam organisatie] adviseren over de inzet van social media.
Influx PR benadert de (vak)pers pro-actief om nieuwsitems, klantverhalen of interviewmogelijkheden onder de aandacht te brengen en neemt uw organisatie op die manier de zorg voor PR-activiteiten volledig uit handen.

Jakob Brons, eigenaar van Influx PR: ?Kenmerkend voor ons bureau zijn de pragmatische werkwijze, de intensieve klantcontacten en langdurige relaties.

einde persbericht

Over Influx PR-/Pers (Advies) bureau
Influx PR werd in 1989 opgericht door Jakob Brons, die voorheen onder meer werkte als journalist, uitgever, PR-manager bij een groot automatiseringsbedrijf en onafhankelijk PR-adviseur. Vanuit verschillende disciplines deed hij ruime ervaring op met de pers, waardoor hij anno 2011 beschikt over brede kennis op het gebied van public relations. Op dit moment heeft hij drie vaste PR-adviseurs in dienst. Bovendien werkt Influx PR samen met een aantal gespecialiseerde freelancers op het gebied van fotografie en vormgeving.
Dankzij het uitgebreide netwerk in de ICT-branche is Influx PR altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in die markt. Influx PR werkt onder andere voor: I.R.I.S., OpenText, Pegasystems, Netivity, Strategy Partners, Toshiba TEC en Trinicom.

Voor meer informatie:
Influx PR - Jakob Brons - Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn.
Tel.: 055 366 3034, e-mail: [email protected].






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

25-04-2023 - Lichaamsmassage of energetische massage
Massage Corpora! Bent u op zoek naar ontspanning en rust moment? Of heeft u last van vermoeide spieren? Loopt u al een tijd met spierklachten? Blijft u druk in uw hoofd en gedachten? Heeft negativi

25-01-2023 - Massage Corpora staat voor uw gezondheid!
2023!Begin het nieuwe jaar energiek en vol vertrouwen. Laat het jaar 2022 achter met alles wat je niet wilt meenemen naar 2023. Start met schone lei en wees een beter mens voor jezelf. Wens gezondhe

23-11-2022 - Vitaliteit en mentaal, massage verbetert en versterkt het al
Actie in december maand! -10% introductiekorting voor nieuwe klanten -10% korting op aanschaf van een cadeaubon voor massage naar keuze Massage Corpora, aanbieder van massages voor een redelij

08-12-2016 - Subsidie verhoogt voor de Elga hybride warmtepomp!
Goed nieuws voor de woningbezitters. In december 2016 is aangekondigd dat de subsidie voor de Elga hybride warmtepomp is verhoogt van euro 1000,- in 2016 naar euro 2300,- in 2017. De Elga is een hybri




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap