Home / Trainingen / Trainingen Honselersdijk / Coaching Class / Interesse in een frisse coaching update

Interesse in een frisse coaching update

In juni gaan wij weer van start met een aantal nieuwe verfrissende trainingen op het gebied van coaching, waaronder Coaching Class basis, Coachend leiderschap en Coach uw brein.

Coaching Class geeft de mogelijkheid om met geringe inzet van tijd en investering, effectief en effici?nt kennis te maken met coaching in de praktijk.
Kenmerkend voor de totale Coaching Class-lijn is de doelmatige en doelgerichte aanpak, de uitstekende toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk en de energie en het enthousiasme van onze coaches om de deelnemers een leerzame en inspirerende workshop of coaching te bieden.

In het kort, de agenda van Coaching Class voor 2012 is als volgt gepland en er zijn nog plekken vrij:

Coaching Class "basis":
Biedt deelnemers de mogelijkheid om in het tijdsbestek van een middag inzicht te verkrijgen in het begrip coachen en te oefenen met een aantal coaching vaardigheden.
U krijgt feedback op uw wijze van coachen. Er wordt gewerkt met eigen casu?stiek zodat u ook zicht krijgt op de oplossing van een eigen vraagstuk.

Donderdag 7 juni 13.00- 17.00 uur
Locatie: De Torpedoloods in Hoek van Holland
Kosten: 375,- euro pp.


Coachend Leiderschap:
Deze workshop is een variatie op de succesvolle workshop Coaching Class. Binnen deze workshop krijgt u als deelnemer inzicht in het begrip leiderschap en wordt er geoefend met een aantal vaardigheden in visie op ( de business) ontwikkelen, communiceren, leiding nemen en coachen. Coachend Leiderschap vindt in het tijdsbestek van een dag plaats.

Deelname aan Coachend Leiderschap geeft u inzicht in leiderschap in het algemeen, maar zeker ook in uw persoonlijke leiderschapsstijl.
U krijgt directe feedback op uw manier van leidinggeven en er wordt gewerkt met eigen casu?stiek zodat u ook zicht krijgt op uw eigen effectiviteit als leider.

Vrijdag 15 juni 9.00- 17.00 uur
Locatie: De Torpedoloods in Hoek van Holland
Kosten: 750,- euro pp.


Coach uw Brein is een nieuwe loot aan de succesvolle workshop-serie Coaching, een veel gevraagde coaching momenteel in Nederland!
Voor iedereen die leiding geeft en meer leiderschap wil tonen en ontwikkelen.
Centraal staat de regie over het eigen handelen en het regisseren van de omgeving, gegeven de wetenschap dat ons brein allesbepalend is in ons gedrag en daarmee van anderen.

Wie neemt de leiding over wat en hoe kan ik dat be?nvloeden? Centraal in deze training de vraag, ?Waarom medewerkers vaak niet uit zichzelf de dingen doen, die logisch, handig en verstandig lijken te zijn. En wat kun je als leidinggevende hier aan doen?? Welke invloed heb je als leidinggevende meestal onbewust? Etc.

Donderdag 21 juni 9.00-17.00 uur
Kosten: 750,- euro pp.


Naast bovengenoemde workshops is er ook de mogelijkheid om individuele coaching te volgen.

Kijk voor meer informatie op www.coachingclass.nl
Of neem contact op via [email protected]





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

06-08-2021 - Train2work is verhuisd!
De wereld is veranderd en online leren is niet meer weg te denken. Door te vallen, op te staan, heel veel testen en te onderzoeken, zijn wij inmiddels een kei geworden in online trainen. Onze leslokal

10-05-2021 - Klein Mens is tevreden
Twee jaar lang heb ik geschreven en getekend. En nu ligt\'ie in de winkel: mijn eerste boek! Klein Mens is tevreden gaat over een vol hoofd hebben. Klein Mens vindt een manier waarop hij zijn vo

13-09-2019 - Start 'Bikkeltjes met Lef!' in oktober
Vind je sociale situaties soms spannend? Ben je snel van je stuk? Word je soms heel boos of verdrietig? Misschien is \'Bikkeltjes met lef!\' dan iets voor jou! In deze training voor

27-05-2018 - Healing
Het menselijk lichaam is omgeven door onzichtbaar een energieveld. Dit energieveld staat beter bekend als de aura. De aura is opgebouwd uit zeven lagen welke in verbinding staat met de zeven hoofd cha




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap