Home / Dienstverlening / Dienstverlening Heerhugowaard / Dogs Too / Je Hond op je bruiloft!

Je Hond op je bruiloft!

Uniek in Nederland

Bijna Valentijnsdag. Ga jij je lief de big question stellen? Spannend! Als jullie als aanstaand bruidspaar ook nog eens een hond hebben en deze ook heel graag op de bruiloft willen hebben? Neem dan contact op met Dogs Too, je hond op je bruiloft. Hoe leuk is dat als je hond er bij kan zijn, denk eens aan de trouwfoto's of aan de trouwceremonie, Diesel die de trouwringen brengt. Hoe cool is dat! Jullie lieve viervoeter kan er dankzij Dogs Too gewoon bij zijn. Er is veel mogelijk, we geven zelfs ceremonietrainingen aan de honden om deze te laten shinen op de bruiloft. Vaak wordt familie of vrienden gevraagd om op de hond te letten. Deze zitten daar niet altijd op te wachten, ze missen zelfs delen van de speciale dag. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Dogs Too haalt de hond op de afgesproken tijd op en zorgt dat deze netjes, schoon en fris op de bruiloft verschijnt. Wij nemen de zorg van de hond van het bruidspaar over tijdens de foto shoot en of de ceremonie. Na afloop brengen wij de hond naar het afgesproken verblijfadres. Dogs Too, uniek in Nederland en gevestigd in het Noord Hollandse dorp Heerhugowaard. Nu 10% Valentijnskorting op onze pakketten. Ga snel naar www.jehondopjebruiloft.nl en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. (korting t/m 31 maart 2019)Je Hond op je bruiloft!Je Hond op je bruiloft!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

17-08-2015 - Hondenuitlaatveld
Iedere Zondag van 12:00 tot 15:00 uur: keetmiddag voor alle honden en een apart veld voor de kleintjes. (Op het kleine honden veld zijn ook pups en bange en oude honden welkom)

22-05-2015 - Workshops, lezingen en cursussen
Healingpraktijk Middelzand organiseert regelmatig workshops, trainingen, lezingen en cursussen in Alkmaar in het \"Inner Self Training Center\". Voor mei staan de volgende workshops gepla

28-08-2014 - Advies en Verkoop van led verlichting
Pandria Services geeft gratis een onafhankelijk advies over licht oplossingen Wij begeleiden klanten die over willen gaan op led verlichting in het gehele traject.

14-04-2010 - Groothandel schoonmaakartikelen amsterdam
Schoonmaakartikelen bestelt u natuurlijk online bij schoonmaakdirect, bespaar soms tot 60% op uw inkoop.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap