Home / Cadeaus / Cadeaus Eindhoven / BELGESCHENK cadeautips / KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!

KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!

Snel bestellen van een Kerstpakket met een Bedrijfslogo in het pakket.

Voor een KERSTPAKKET of GESCHENK kunt u bij vele collega's terecht door heel Nederland, maar wij proberen in overleg met u een geschenk te maken geheel op uw BRANCHE gericht. Ook vragen wij u naar de werknemers b.v. jong, middelbaar, oudere, voor dames of heren enz. Dus niet een standaard pakket maar speciaal voor u gemaakt.

Vraag vrijblijvend een offerte voor het aantal wat u nodig heeft en met een budget.KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!KERSTPAKKET of Relatiegeschenk met uw Bedrijfslogo vraag uw offerte!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

29-10-2019 - In de kerstboom uw bedrijfslogo op een kerstbal
Super mooi deze unieke bluetooth kerstbal in rood of zilver kleur verkrijgbaar. U kunt het inzetten als relatiegeschenk tijdens de feestdagen of cadeautje voor uw werknemers, maar ook bij winkelactie

12-11-2015 - Kerstcadeau met een Nostalgische tas
Deze tassen zijn leverbaar in kleine maar ook grote aantallen: Overslag, boodschappen of toilettas. Vraag om een offerte op maat.

14-06-2013 - 1e Kerstpakketten samengesteld!
Onze 1e KERSTPAKKETTEN zijn al samengesteld, wenst u zekerheid dan kunt u nu al reserveren.

13-07-2017 - Bewegende klokken
Is het niet hartstikke leuk zo\'n klok aan de muur te hebben? Ze zijn heel uniek. De hond kwispelt echt en de kat krult met zijn staart. Dit is echt een uniek geschenk aan iemand die van honden o
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap