Home / Massage / Massage Raamsdonksveer / Chakra - Angels / Massages

Massages

Gezondheid

Daar een deel van de klachten bij de mens afkomstig is door spanningen ( STRESS ) en te weinig tijd voor zichzelf neemt. Juist dan is het belangrijk eens een moment voor jezelf te nemen, dit kan op diverse manieren.

Ontspanning Dat gezond eten en sporten belangrijk voor ons is weten we, maar wat we vaak vergeten is om te ontspannen. We hebben hier ?geen tijd voor?, het schiet er bij in of ?het komt wel?. Dat terwijl ontspanning en voldoende rust nemen op de juiste tijden heel belangrijk is voor onze gezondheid.

Wanneer we in drukke tijden (fysiek en mentaal) niet ontspannen en ons lichaam geen rust geven, kan dit lichamelijk én zelf geestelijke klachten opleveren. Vooral langdurige stress is heel slecht voor je gezondheid. Ontspanning kan van alles zijn en iedereen haalt rust en ontspanning uit andere dingen.

Een lange wandeling maken, even alles opzij leggen en rustig een boek lezen, gezellig koffie drinken, yoga, een dagje naar de sauna of een lekkere massage. Verschillende massages Je hebt verschillende soorten massages, aangepast aan jouw behoefte.

Een lekkere ontspanningsmassage (gericht op kalmeren en ontspannen), een hot stone massage (een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van hete stenen. magnetische en temperatuur behoudende eigenschappen van stenen)

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

24-07-2019 - Medium
Wat is een medium? Een helderziende is iemand die enorm veel energieën waarneemt. De verschillende energieën die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in o

01-06-2020 - Ontspanningsmassage
Maak zelf een wellnessdag of verwenavondje in je eigen vertrouwde omgeving. Gewoon heerlijk thuis samen met je partner of een verwenavond voor jezelf alleen. Na een dag van hard werken is een ontspann

15-01-2014 - Veilingen
Ook op facebook onder de naam manugyo manuela lammerse houden wij dagelijks veilingen om zo lekker goedkoop van onze behandelingen te kunnen genieten

06-03-2009 - Nagelstyling
Nieuw gelnagels Naturel of French Manicure Gelakt of nailart
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap