Home / Software / Software Enschede / Limis B.V. / Nieuw: Limis Planner Small Business

Nieuw: Limis Planner Small Business

Speciaal voor kleinere productiebedrijven

Met Limis Planner Small Business komen we tegemoet aan de behoefte van kleinere productiebedrijven in het MKB die betere grip op de planning van hun productieproces willen hebben. Gebaseerd op de beproefde planningssoftware Limis Planner heeft de gebruiker grip, inzicht en flexibiliteit in een zeer toegankelijk en betaalbaar compact pakket.

Hoe werkt Limis Planner Small Business?
Limis Planner Small Business heeft een uitermate gebruiksvriendelijke user interface die de gebruiker door de planning leidt. Middels de importmodule (Excel) kan de gebruiker zelf eenvoudig de orders checken voordat deze worden ingepland. In het digitaal planbord worden de orders overzichtelijk gevisualiseerd en kan de planner middels drag & drop de planning snel aanpassen. De flexibiliteit van het pakket stelt de gebruiker in staat beter bottlenecks te signaleren en eenvoudig op spoedorders tussendoor in te springen. De leverbetrouwbaarheid gaat omhoog en door de slimmere planning is een grotere marge te realiseren.

Dashboardrapportages: meten is weten
Limis Planner kent een reeks dashboardrapportages waarmee door middel van grafieken het verloop van uw productieproces in beeld wordt gebracht. De verschillende grafieken maken knelpunten inzichtelijk en zijn een instrument om op te sturen.

Nieuw startscherm met dashboardfunctie
Vanuit het startscherm heeft u het totale planningsproces onder controle. In een oogopslag ziet u de kritieke prestatie-indicatoren en heeft u afgestemd op individuele gebruikersrollen toegang tot modules en rapportages.

Meerwaarde Limis Planner Small Business t.o.v. plannen met Excel of ERP:
De kern van Limis Planner bestaat uit een scheduler die met behulp van slimme algoritmes automatisch de optimale planning voor u berekent. Deze rekenmachine vindt u niet in Excel of ERP. Daardoor biedt Limis Planner meerwaarde op o.a. de volgende punten:
- Betere planning met minder inspanning
- Meer inzicht en overzicht
- Scheduler: automatisch berekenen van de optimale planning, rekening houdende met meerdere restricties als leverdatum,
prioriteit, mancapaciteit, machinecapaciteit en beschikbaarheid materialen.
- Combinatie man- en machineplanning
- Plannen tegen eindige capaciteiten
- Flexibiliteit: direct inspringen op wijzigingen in omstandigheden (spoedorders, uitval capaciteiten etc.)
- Verbeteren rendement personeel en machines
- Meten en verbeteren van prestaties m.b.v. dashboardrapportages.

Lage kosten
Planningssoftware Limis Planner Small Business is al beschikbaar vanaf Euro 175,- per maand (serviceprijs inclusief gebruikersrecht voor 1 user planning). Hierbij zijn ook inbegrepen nieuwe versies, onderhoud en telefonische ondersteuning. Optioneel is het pakket uit te breiden. De korte implementatietijd en geringe kosten zorgen voor een laagdrempelige instap. De planningssoftware is schaalbaar en kan daarom eenvoudig met de organisatie meegroeien.



Nieuw: Limis Planner Small Business

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

13-09-2012 - Optimaliseer de productieplanning voor meer grip, inzicht en
In deze economisch moeilijke tijden is het voor een onderneming van levensbelang dat zij hun concurrenten voorblijven. Winstmarges staan onder druk en de klantvraag dwingt meer dan ooit om flexibel en

07-06-2012 - Knelpunten in de productieplanning door toenemende complexit
Discussieer mee over de knelpunten in de productieplanning door toenemende complexiteit en druk. Ervaar hoe andere productiebedrijven hiermee omgaan en welke acties zij ondernemen om de crisis door te

03-04-2012 - Informatiebijeenkomst Professionalisering van de planning: S
Productiebedrijven die beter overzicht op hun complexe planning willen hebben en tevens onderkennen dat de planning een tool kan zijn om op te sturen op strategisch niveau worden van harte uitgenodigd

27-09-2011 - Professionalisering van de planning: Smart Planning
Productiebedrijven die beter overzicht op hun complexe planning willen hebben en tevens onderkennen dat de planning een tool kan zijn om op te sturen op strategisch niveau worden van harte uitgenodigd




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap