Home / Carwash / Carwash Wijchen / AC Willems / Nieuw in Nijmegen en Wijchen

Nieuw in Nijmegen en Wijchen

OZON SYSTEEM

Bij Auto Clean Willems kunt u ook terecht voor het laten verwijderen van alle nare geurtjes in uw auto zoals bijv. rook, hondengeur e.d.
Als u een OZON behandeling in combinatie met het reinigen van het interieur laat plaatsvinden dan krijgt u maarliefst een korting van 30 euro. Een behandeling komt dan op een bedrag van 25 euro extra indien u dit dus combineert met minimaal intern laten reinigen.Wij krijgen gegarandeerd alle luchtjes uit uw auto. Een behandeling los kost 55,= euro.
Dit OZON apparaat is het nieuwste en het beste wat er op de markt te verkrijgen is op dit moment. Deze genereert zowel positieve als negatieve ionen en ook zuurstofradicalen,hydroxyl eadicalen en ozon dus gegarandeerd geurvrij.Deze Behandeling kan voor zowel auto, boot of caravan worden toegepast.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

28-10-2015 - Glansrijk cleaning & smart repair
Glansrijk cleaning harderwijk maakt gebruik van de allernieuwste schadeherstel technieken. Kwalitatief hoogwaardige materialen en reeds 15 jaar ervaring in het cosmetisch onderhouden van auto\'

27-04-2014 - Reizen
Reis naar Los Angeles/Las Vegas 13 nachten, verblijf 2 nachten in Paramaribo Suriname. Voor onze tarieven en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

27-04-2014 - Reizen
Reis naar Miami/Orlando 9 dagen, 8 nachten, verblijf 2 nachten in Paramaribo Suriname. Voor onze tarieven en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

27-04-2014 - Reizen
Miami Shopping Tour 2014 6 dagen en 5 nachten. Voor onze tarieven en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap