Home / Installatiebedrijf / Installatiebedrijf Nijmegen / Flex Installaties / Ondanks het Coronavirus werken wij door

Ondanks het Coronavirus werken wij door

Heel Nederland treft maatregelen in verband met het Coronavirus (COVID-19) uiteraard doen wij hier aan mee. Om verspreiding van het virus geen vrijbrief te geven moeten wij met zijn allen waakzaam en alert zijn. Alles om voor nu en de toekomst de service te kunnen blijven geven die u van ons gewend bent.

Dit betekent dat wij aan onze klanten vragen om uw afspraak te annuleren indien u last heeft van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. De afspraak wordt dan geannuleerd en er kan direct een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Ook voor onze monteurs geldt dat zij anders werken dan normaal:

hij zal u bij binnenkomst geen handgeven;
onze monteur staat het vrij om zelf te beslissen of hij aan het werk gaat bij u;
houd gepaste afstand (1,5 meter).
Zoals u ziet volgen wij hiermee het advies van de overheid en het RIVM op om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs.

Minister Bruins (Medische Zorg) en minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst. De maatregelen zijn:

Scholen en kinderdagverblijven gaan dicht vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april. Het gaat hierbij om scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo.
Voor kinderen van ouders in bijvoorbeeld de zorg, politie, openbaar vervoer en brandweer is er wel opvang in de school en het kinderdagverblijf, zodat hun ouders kunnen blijven werken. Deze opvang is zonder extra kosten. Klik hier voor een lijst van cruciale beroepsgroepen.
Docenten gaan onderwijs op afstand organiseren voor kinderen die thuis zitten, met prioriteit voor eindexamenleerlingen in het voortgezet onderwijs en het mbo.
Alle eet- en drinkgelegenheden gaan dicht vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april.
Aanvulling 16 maart, 16:00 uur: Bezorgen en afhalen blijft mogelijk. Maar vermijd drukte, zorg dat u niet met andere mensen dicht op elkaar staat en neem uw consumptie mee naar huis (niet ter plaatse opeten).

Sport- en fitnessclubs, sauna?s, sexclubs en coffeeshops sluiten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april.
Aanvulling 16 maart, 18:40 uur: Coffeeshops kunnen open blijven voor bestellingen die afgehaald worden.

Iedereen in Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Ook bijvoorbeeld bij het boodschappen doen.
Alle eerder genomen maatregelen worden verlengd tot en met maandag 6 april.
Ondanks het Coronavirus werken wij door

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

16-04-2020 - Denk nu vast aan een nieuwe cv ketel
Als uw CV-ketel al aardig op leeftijd is, tussen de 15 en 20 jaar, is het verstandig om deze op tijd te vervangen. Zo voorkomt u onder andere hoge stookkosten in de winter en de kans op storingen. Doo

24-03-2020 - Spoedklus storingdienst loodgieter in het weekend
Nieuw voor de regio spoedklussen in het weekend Bereikbaar via telefoonnummer 06-24193910, het streven van Flex installaties is om binnen een uur aanwezig te zijn. Wel vragen wij na telefonische con

05-03-2020 - Nieuw Loodgieters bedrijf in regio NIJMEGEN
Vanaf 6 maart 2020 start Flex installatie haar werkzaamheden. Wij hebben al 35 jaar ervaring in het mooie installatie vak. Kom gerust even op de website kijken. www.flex-loodgieter.nl is er voor U,

30-04-2019 - Installatie vakbeurs hardenberg
Demo gegeven software beurs Hardenberg. Veel belangstelling uit onderwijs opleidingen Installatietechniek. Modellen warmtepompen gedemonstreerd. L.B.K installatie van Zwembaden. L.B.K installati
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap