Home / Brandveiligheid / Brandveiligheid Hengelo / Evacuatieexpert.nl / Onderhoud evacuatiestoel

Onderhoud evacuatiestoel

Evacchair, evacuatiestoel,

Onderhoud van uw evacuatiestoel zorgt ervoor dat de evacuatiestoel inzetbaar is wanneer hij noodzakelijk is.
Evacuatieexpert.nl is de specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van de evacuatiestoel.

Wij zijn gecertificeerd onderhoudsspecialist.

Ook voor aanschaf of verhuur tijdelijk of voor langere periodes zijn wij u graag van dienst.


Onderhoud evacuatiestoel en ander evacuatiemateriaal een investering die zich altijd terug betaald.

Een collega die minder mobiel is. Bezoekers verkeer. De Evacuatie oefening. Of misschien wel omdat het uit de risicoanalyse als belangrijk punt naar voren kwam. Om welke reden dan ook er is besloten om een hulpmiddel aan te schaffen. .

Veel organisatie denken dat ze met de aanschaf van een evacuatiestoel de zaken goed geregeld hebben. Met een beetje geluk zal de evacuatiestoel alleen bij de jaarlijkse oefening uitgeklapt worden.

De evacuatiestoelen maken in verreweg de meeste gevallen gebruik van rubberen Glijriemen om de persoon veilig over de trap naar beneden te brengen. Zoals bij elk onderdeel waar rubber een bestanddeel is, zijn ook deze Glijriemen niet eeuwig houdbaar. De glijriemen verliezen in de loop van tijd de flexibiliteit waardoor er o.a. kleine scheurtjes in de Glijriemen ontstaan. Daarnaast kunnen de rollen die deze Glijriemen begeleiden vast komen te zitten. Verouderde glijriemen zijn hard en laten zich niet meer voldoende indrukken hierdoor ontstaat er te weinig wrijving om de evacuatiestoel voldoende remkracht te geven.

Onderhoud evacuatiestoel V.S. kosten.
Wellicht ziet men op tegen de kosten van preventieve controle en onderhoud. Deze kosten liggen vele malen lager dan de aanschaf van een nieuwe. Als de evacuatiestoel regelmatig onderhouden wordt dan kan deze tientallen jaren meegaan.

Het laatste wat u wilt is dat op het moment dat het alarm gaat er achter komen dat de evacuatiestoel niet functioneert of dat er niemand is die zich in staat acht is deze te bedienen.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om deze situatie voor te zijn.

Eenmalig onderhoud. Uw evacuatiestoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest.
Eenmalig onderhoud en training voor 6 personen. Uw evacuatiestoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest.
Onderhoud evacuatiestoel volgens contract. Uw evacuatiestoel wordt op 24 punten gecontroleerd en getest waarbij de onderdelen en een eventuele ??leenstoel?? ( in geval van defect welke niet ter plekke kan worden opgelost) inbegrepen zijn.
Onderhouds- en training contract waarbij jaarlijks het onderhoud wordt uitgevoerd en de training plaatsvind. Uw evacuatiestoel wordt op 27 punten gecontroleerd en getest waarbij de onderdelen en een eventuele ??leenstoel?? ( in geval van defect welke niet ter plekke kan worden opgelost) inbegrepen zijn.
Ook voor gebruikerstrainingen voor uw evacuatiemateriaal kunnen wij u van dienst zijn. Ongeacht het merk.

Wij bieden oplossing voor bijna alle merken evacuatiestoelen. Indien noodzakelijk nemen wij zelfs de fabrieksgarantie over van de fabrikant. Informeer naar de mogelijkheden hierover bij onze hulpmiddelen experts. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

22-10-2019 - Kasten op maat
Meijerinks Interieurs maakt meubels op maat voor particulieren en bedrijven.persoonlijke wensen vertalen wij in meubilair van topkwaliteit.De modernste apparatuur in combinatie met ambachtelijk handwe

09-01-2018 - Neem een moment voor jezelf en geniet van het leven
Compleet verzorgde middag die er als volgt uitziet: Inclusief: Yoga, het maken van een moodboard incl. materiaal, een heerlijke avondmaaltijd, koffie en thee en de digitale versie Wat wil jij en wat h

23-11-2016 - Totaal pakket
Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben geen tijd door jullie drukke leven om alles van A tot Z te regelen. Of je hebt simpelweg geen zin om alles te moeten organiseren. Geen p

07-06-2016 - Deel en Win een grote beurt !
Deel en Like Bij 150 likes verloten wij een gratis grote beurt! Like de pagina: https://www.facebook.com/GaragebedrijfJansen/ Deel deze pagina ook, zodat jou facebook vrienden ook kans kunnen
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap