Home / Schildersbedrijf / Schildersbedrijf Hekelingen / Cr-coatings/robsshop / Onderhoud transformatoren CR-coatings

Onderhoud transformatoren CR-coatings

Transformatoren zijn onderhoudsarm, maar niet volledig onderhoudsvrij.


Roestpreventie van de transformatoren worden soms uitgesteld. Dit brengt het risico van veel grotere kosten met zich mee wanneer de trafo uitvalt door corrosie.
Wij kunnen U helpen duizenden euro?s te besparen op de beschermende coatings van Uw transformatoren. Wij kunnen in plaats van een duur verfsysteem een beschermende coating toepassen voor een prijs die veel lager is dan die van een verfsysteem.

Waarom onze coating zoveel goedkoper is? Om een goede behandeling toe te passen met een verf systeem moet er een hechting plaats vinden tussen de verflagen. Om deze hechting te realiseren moet schuur- en/of straalwerk worden verricht en is dit een dure en tijdrovende klus.

Deze kosten kunnen wij uit sparen doordat wij de transformatoren behandelen met wax coatings . Deze coatings blijven vettig met een droog oppervlakte (dus plakken niet). Ze zijn duurzaam en beschermen zonder een dure voorbehandeling . Alleen loszittend vuil moet worden verwijderd en indien nodig is stoomcleanen voldoende om onze coatings aan te brengen. Doordat deze coatings een hoge kantdekking hebben krijgt onderroest geen kans, zelfs niet bij de 1000 herts trillingen die ontstaat binnen een trafo.

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het spuiten van transformatoren en doen dat uitsluitend met de producten die hun werkzaamheid in de praktijk hebben bewezen en die veel vriendelijker voor het milieu dan een verfsystemen. Wij kunnen uw bedrijf helpen om roest geen kans te geven.

Bel voor een gratis inspectie van uw transformatoren. Wij maken dan geheel vrijblijvend een rapport met daarin wat de conditie is van uw trafo?s en een daarbij passend behandelplan.
Onderhoud transformatoren CR-coatings

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Beste Rob, Nogmaals even via een mailtje hartstikke bedankt voor je uitgebreide behandeling van mijn pick-up en de extra service die je 'van de zaak' heb geleverd. Prettig contact, goede koffie, vakwerk en 'afspraak is afspraak'. SERVICE met hoofdletters!
Geplaatst op: 20-02-2018 10:30

3 van 5 sterren
Ik wil in mijn kantoorpand op eindhoven airport de diverse toiletten de tegels laten spuiten.
Geplaatst op: 17-01-2017 15:27

3 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

16-04-2015 - Spuit en schilderwerk
CR-coatings Industrial, een palet aan schilderwerken en straalwerken CR-coatings biedt u met meer dan 25 jaar ervaring altijd een oplossing op maat voor industriële schilderwerken en conserverin

15-04-2015 - Voorkom renovatie of vervanging van gevelbeplating
Nieuwe ontwikkeling bij Cr-coatings Gevel en damwand bescherming. CR-coatings gebruikt een airless spraytechniek voor het schilderen van bedrijfspanden. Uw pand ziet er snel weer als nieuw uit en het

09-11-2017 - Corrosie bescherming
De corrosiepreventie van de transformatoren soms uitgesteld. Dit brengt het risico van veel grotere kosten met zich mee wanneer de trafo uitvalt. Wij kunnen U helpen duizenden euro?s te besparen

01-03-2015 - Betaalbaar-onderhoud
Welkom bij Betaalbaar schilderen. Wij bieden u een uitgebreid pakket met diensten aan zoals binnen en buiten schilderwerk, houtrot herstel en stukadoorswerk. U kunt rekenen op deskundig advies, een he
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap