Home / Software consultant / Software consultant Den Bosch / PHOBOS Groep B.V. / PHOBOS Cure zet product dienst combinaties 4e generatie EPD op de markt.

PHOBOS Cure zet product dienst combinaties 4e generatie EPD op de markt.

Dé EPD oplossing voor ziekenhuizen

CureView bestaat uit per specialisme ontwikkelde functionaliteiten die als basis dienen voor de binnen een ziekenhuis noodzakelijke EPD ontwikkelingen. Al naar gelang behoefte kunnen deze functionaliteiten ?as-is? ingezet worden, dan wel in samenwerking met het ziekenhuis op maat aangepast worden.

Voordelen hiervan zijn de forse verkorting van de doorlooptijd (met vermindering van de kosten) voor de ontwikkeling van een specialisme specifiek EPD en het feit dat de functionaliteiten proven technology zijn. Deze functionaliteiten zijn specifiek voor en in samenwerking met de medisch specialisten binnen het Orbis concern ontwikkeld.

PHOBOS Cure biedt de producten uit CureView aan als separate bouwstenen, die naadloos inpasbaar zijn binnen een werkend SAP landschap met SAP for Healthcare. Beslissingsondersteuning en ondersteuning in workflow maken onlosmakelijk deel uit van deze 4de generatie producten.

www.phobos.nl





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

09-07-2009 - SAP upgrade bij Photonis Nederland B.V. succesvol
Photonis maakt reeds vanaf 2002 gebruik van het SAP systeem voor de aansturing van al haar afdelingen. De redenen voor een upgrade van SAP waren divers: • De relatief oude hardware kon deze groei

06-03-2009 - FriendSys op P&O Systems
Kom 17 maart a.s. naar de Reehorst in Ede, daar kunt u kennismaken met ons personeelsinformatiesysteem FriendSys. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvende demo bij u of bij ons.

15-07-2021 - Manders Coaching, als u klaar bent met huiselijk geweld
U bevind zich in een situatie waar huiselijk geweld aan de orde van de dag is, en u maar geen uitweg vindt. Patty Manders, zelf ontsnapt uit zo\'n relatie, is expert op het gebied van huiselijk g

10-05-2019 - Welkom bij EVOlineStore
EVOlineStore biedt een breed scala aan zichtbare en onzichtbare opties voor uw kabelbeheer. EVOline modules zijn flexibel. Wij kunnen systemen ontwerpen op basis van uw persoonlijke voorkeuren en pers




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap