Home / Drank / Drank Dieren / De Koffiethuiswinkel / Palombini Koffie nieuw in Nederland

Palombini Koffie nieuw in Nederland

Koffiethuiswinkel biedt koffie van brander uit Rome

Dieren, 20 juni 2012 ? De Koffiethuiswinkel heeft van Caff? Palombini drie nieuwe soorten premium koffiebonen en vier soorten ESE-espressopads aan haar assortiment toegevoegd. Twee melanges van de premium koffiebonen zijn het beste wat Palombini in Itali? aan de horeca biedt: de Roma 100% Arabica en de Dolce Italia.

De Palombini Roma 100% Arabica is het paradepaardje van de Romeinse brander. De Roma is een koffie als een Arabicaboon pur sang: vol fruit, een zachte bitter en rijk van smaak.

De Palombini Dolce Italia biedt 90% arabica koffiebonen en smaakt krachtiger, heeft meer chocolade, een aangename, zachte bitter, amandel en weinig citrus.

Het duo wordt aangevuld met de Palombini Soave, een budgetkoffie voor alledag met een gentlemens' karakter: vol, ietwat pittig, maar altijd aangenaam ?gentle?.

Behalve de koffiebonen van Palombini heeft De Koffiethuiswinkel vier soorten ESE-pads bij Palombini ingekocht. Naast de '100% arabica' en de stevige ?Napoletano?, bevat het kwartet een echte ?Americano?, voor een grote kop koffie en de ?classico? voor de Italiaanse espresso zoals Palombini die bedoelt.

Met Palombini voegt De Koffiethuiswinkel een van de beste koffiemerken uit Itali? toe aan haar assortiment. De uitbreiding met de vier ESE-espressopads brengt het aantal verschillende soorten in het assortiment van De Koffiethuiswinkel op meer dan veertig.

Om de introductie van het nieuwe koffiemerk te vieren biedt De Koffiethuiswinkel tot 1 juli een korting van 15% op alle Palombini producten. (Kortingscode: palombini)

Bekijk de Palombini producten: http://www.dekoffiethuiswinkel.nl/palombini-m-142.html


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

24-10-2013 - Bekroonde Battista koffiebonen nieuw in Nederland
###Persbericht### Dieren, 23 oktober 2013 ? Met ingang van oktober 2013 verkoopt de koffiethuiswinkel.nl twee nieuwe soorten premium koffiebonen van de Italiaanse koffiebrander Battista. Beide soo

29-08-2011 - Taste & Grill Workshops inclusief wijnproeverij
O.l.v Ralph de Kok, Nederlands Barbecue Kampioen, leer je de basiskunsten van het barbecueen en WegvanWijn verzorgt daarbij passende wijnproeverijen. Zomers genieten van barbecue en wijn - 18 sept

29-06-2013 - 2 Feet 2 Care viert feest!
In juni j.l. heb ik mijn diploma voor medisch pedicure behaald. Dit vier ik graag met jullie allen. Alleen de maand juli 10 % korting op een behandeling naar keuze! Voor een overzicht van mijn behande

21-09-2010 - Workshop Klankinspiratie
Aruna organiseert op zaterdagmiddag 9 oktober 2010 een workshop “kennismaking met klankschalen”, in samenwerking met Paul Vens. In deze workshop maakt u kennis met de verstillende en rustgevende
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap