Home / Alternatieve geneeskunde / Alternatieve geneeskunde Echt / Helder Inzicht / Para-normaal of Normaal

Para-normaal of Normaal

Een mens wordt geboren met alle mogelijkheden

Dat wat niet zichtbaar en grijpbaar is, wordt veelal niet begrepen omdat het onbekend en schijnbaar onverklaarbaar is. Maar is het niet zo dat talenten en gaven nooit echt grijpbaar en verklaarbaar zijn?
Ieder mens heeft gaven en talenten maar niet iedereen wil en kan deze herkennen en ontwikkelen.
Het ontwikkelen van zogenaamde paranormale gaven is niet meer dan het ontwikkelen van een potentie die in iedereen aanwezig is. Net als in de kunst en de muziek zijn er verschillende niveaus en die zijn te zien als een verschil in de mate van talent en in de mate van inzet waarmee iemand zijn gave verder wil ontwikkelen.
Vanuit die invalshoek is dat wat "paranormaal" wordt genoemd eigenlijk heel "normaal" en worden degenen die gekozen hebben voor de ontwikkeling van hun gave benaderd door degenen die dat niet hebben gedaan.
Net als dat we een timmerman vragen een vloer te leggen omdat we onszelf er niet in hebben bekwaamd, zo vragen we een medium, paragnost of helderziende om ons te helpen inzicht te krijgen in onszelf of om ons te helpen een toekomsttipje van de sluier op te tillen.
In moeilijke of emotionele situaties is een helpende hand welkom. De consulenten van Helder Inzicht zijn er om je die helpende hand te bieden en waar mogelijk oplossingen aan te dragen.
Para-normaal of Normaal

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

18-04-2017 - Helder Inzicht
De symboliek in de beeltenissen van de Tarotkaarten gaat zeer ver terug in de tijd. Reeds in de oudheid werden de archetypische beeltenissen gebruikt om inzicht te krijgen in de meest uiteenlopende th

07-10-2015 - Bowen therapeut
De Bowen techniek is een manuele behandelmethode die zeer ontspannend, subtiel en effectief is. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt door deze verfijnde therapievorm gestimuleerd. De Bow

11-06-2016 - Administratiekantoor
JlM Coenen Belastingadvies is er ook voor uw administraties, wij helpen u ondersteunen u over nemen het boeken van de administratie van u over. Ook hier : Dé oplossing voor al uw administrati

07-01-2015 - Volg ons op facebook
Https://www.facebook.com/coenenbelastingadviesbv?ref=tn_tnmn
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap