Home / Software / Software Den Bosch / PerfectView / PerfectView CRM Online o.a. socialer & sneller dankzij voorjaarsrelease

PerfectView CRM Online o.a. socialer & sneller dankzij voorjaarsrelease

?s-Hertogenbosch, 1 juli 2011 - Na de najaarsrelease van PerfectView CRM Online in augustus 2010, is in juni 2011 de voorjaarsrelease gelanceerd. Bestaande en nieuwe klanten profiteren van de volgende belangrijke nieuwe features van de Cloud software voor Relatiebeheer, Sales & Klantenservice: breder inzetbaar (o.a. CRM op de iPad), socialer (zoals integratie met Twitter), sneller ?n gebruiksvriendelijker.

Trends en gebruikerswensen
Wereldwijde trends en input van gebruikers zijn bepalend geweest voor de totstandkoming van de voorjaarsrelease van PerfectView CRM Online, te weten: mobiel werken, social media als business driver ?n de opkomst van Google Apps for Business. Deze zaken hebben de basis gevormd voor deze release met o.a.:

? Beschikbaar op iPad
PerfectView CRM Online werkt sinds half januari 2011 met Chrome, Firefox, Internet Explorer ?n Safari. En vanaf de voorjaarsrelease wordt ook de iPad ondersteund.
? Teamtweets
Een team van collega?s kan via PerfectView CRM Online tweets op ??n Twitteraccount plaatsen.
? Twitterkanalen
Op basis van door gebruikers gedefinieerde zoektermen zoekt PerfectView CRM Online op Twitter naar tweets waarin de termen voorkomen. Zo kunnen klachten, idee?n, verkoopkansen en ambassadeurs gevonden worden voor de organisatie. PerfectView CRM Online biedt vervolgens de juiste functionaliteiten voor een goede opvolging van de gevonden tweets.
? Integratie met Google Apps
Binnen PerfectView CRM Online zijn er -naast koppelingen met Microsoft- nu ook koppelingen voor mail, documenten ?n contacten met Google Apps for Business.
? Verbeterde gebruiksvriendelijkheid
Het steeds verder verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid staat bij elke release hoog op de agenda. In de voorjaarsrelease uit zich dit in een vereenvoudigde en snellere navigatie.

Ruim 300 klanten in de CRM Cloud van PerfectView
Tot op heden hebben ruim 300 kleine en grote organisaties zich aangesloten bij de CRM Cloud van PerfectView. Gezien de omslag in de CRM markt, van traditionele software naar Cloud computing, en de aanstaande lancering van meertaligheid, is de verwachting dat dit aantal klanten in 2011 zal verdubbelen. Een greep uit het klantenbestand: Claranet, CSU, Driscolls of Europe, Gulf Oil, LOI, TU Delft en Veilig Verkeer Nederland.

Over PerfectView CRM Online
PerfectView CRM Online is d? Nederlandse Cloud software voor het succesvol beheren van contacten en relaties. Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zonder implementatiekosten. Door een account aan te vragen via www.perfectview.nl kunt u binnen enkele minuten (gratis) CRM in gebruik nemen en uitrollen naar collega?s. PerfectView brengt CRM Software op de markt sinds 1984. Kijk voor meer informatie op www.perfectview.nl.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

25-08-2015 - Geslaagde penetratietest voor PerfectView CRM Online
PerfectView is voldoende adequaat beveiligd om weerbaar te zijn tegen digitale aanvallen. Dat concludeert het onafhankelijke en geaccrediteerde Northwave B.V. in het onderzoek op basis van OWASP b

23-05-2012 - PerfectView Android App nu te downloaden in Play Store
De Android App van PerfectView (voor CRM Online) is sinds gisteren te downloaden in de Play Store, nadat de App eerder bij Google werd ingediend ter goedkeuring. Over de Android App van PerfectView

19-04-2012 - Nu beschikbaar: PerfectView iPhone / iPad App v2.0
Recent heeft PerfectView versie 2.0 van de PerfectView iPhone / iPad App ingediend bij Apple ter goedkeuring. Deze versie is vandaag goedgekeurd en nu beschikbaar in de App Store. Ga naar de App St

21-03-2012 - PerfectView bereikt mijlpaal van 1.000 betalende CRM Online
PerfectView, producent en leverancier van Online CRM Software, heeft woensdag 21 maart haar 1.000e betalende klant binnengehaald. Aangezien PerfectView CRM Online in september 2009 werd gelanceerd, he




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap