Home / Software / Software Groningen / Alexion Software / Persbericht

Persbericht

Alexion Software lanceert nieuwe versie van Alexion CRM

Onlangs is versie 3.3 van Alexion CRM gelanceerd. De belangrijkste aanwinsten zijn een verbeterde koppeling met Outlook en een geavanceerde rapportagemodule. Daarnaast is de lay-out van een aantal schermen verbeterd en het helpbestand aangepast.

Met versie 3.3 kan Alexion CRM rechtstreeks e-mail importeren vanuit Outlook . Met deze nieuwe toevoeging biedt Alexion de mogelijkheid om naast activiteiten en documenten nu ook e-mails aan relaties te koppelen. Hiermee ontwikkelt Alexion CRM zich tot een overzichtelijk communicatie- en informatieplatform binnen het verkoopproces van een MKB-onderneming.

Verder is de verbeterde rapportagemodule een belangrijke aanwinst van het pakket . Standaard kan Alexion CRM nu een aantal belangrijke standaardrapportages produceren. Natuurlijk is het mogelijk dat gebruikers deze rapporten zelf naar eigen wens kunnen aanpassen. Daarnaast kunnen volledige eigen bedrijfsspecifieke rapportages samengesteld worden.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

25-11-2008 - Nieuwe release
Per 1 november is Alexion ® Relatie Manager versie 3.2 beschikbaar gesteld. Er zijn vele nieuwe features toegevoegd. Via de website www.alexion.nl/download/setup.exe kunt u deze direct downloaden.

21-11-2013 - De oude jas paste niet meer......
Onze software heeft een nieuw jasje gekregen waardoor hij nóg gebruiksvriendelijker is en de navigatie nóg gemakkelijker gaat. Probeer het gratis…..

19-10-2012 - Ondernemerschap stimuleren in het onderwijs
Op 18 oktober stond EF&EF JouwOnderneming met een stand op de Totaalpresentatie Delfts Onderwijs in het ROC Mondriaan in Delft. Inspirerende presentaties en genoten van de positieve reacties op onze o

26-04-2012 - Succesvol Starten
Op 12 mei organiseert EF&EF JouwOnderneming de workshop succesvol starten bij zalencentrum Balk in Zuidhorn. Handson hulp, uitleg en begeleiding bij de opstelling van je ondernemingsplan. Kijk op onze
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap