Home / Onbekend / Onbekend Almelo / Pioen Partners VOF / Pioen Partners lanceert Clubtoernooi

Pioen Partners lanceert Clubtoernooi

Geschikt voor alle teamsporttoernooien

Pioen Partners is in de afrondende fase met de lancering van een platform voor het organiseren en volgen van toernooien voor teamsporten.
Als ontwikkelaar van alle software voor de waterpolocompetitie van de KNZB hebben we ons gespecialiseerd in het stroomlijnen en beheersbaar houden van deze complexe materie.
Vanuit het besef dat er in veel sporten heel veel werk gedaan moet worden door vrijwilligers en dat de extra belasting van de organisatie van de jaarlijkse toernooien erg veel tijd en inspanning vergt hebben we Clubtoernooi ontwikkeld. Via internet kunnen teams worden aangemeld en wordt alle informatie beschikbaar gesteld. Op de bijbehorende pc-applicatie worden eenmalig de details van het toernooi ingevoerd en beheerd. Dit alles voor een bedrag van 50 euro.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

16-03-2010 - Twitteren op evenementen!
Inmiddels is iedereen wel bekend met de grote schermen op evenementen waarop SMS berichten te zien zijn. Een nadeel hiervan is dat een SMS bericht altijd geld kost. Twitteren op evenementen Twitt

16-03-2010 - Website
Binnenkort website www.konterpaling.nl onling

13-03-2010 - Waarom teveel betalen?
Waarom betalen voor nieuw, u kunt "nieuw" rijden voor een gebruikte prijs!!

13-01-2010 - Terrasoverkapping, overkapping pergola voor terras en serre
Met een terrasoverkapping kunt u nog langer genieten van het buitenleven. Terrasoverkapping George biedt u deze mogelijkheid voor een betaalbare prijs. Door Terrasoverkapping
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap