Home / Schoonheidssalon / Schoonheidssalon Hoogeveen / Bronser extensions / Real human hairextensions, volledige haarverlenging

Real human hairextensions, volledige haarverlenging

Haarverlenging, haarformule

Als u opzoek bent naar een haarverlenging of wilt u meer formule dan is dat nu mogelijk bij Bronser Hairextensions! wij zetten al een aantal jaartjes haar extensions voor een vriendelijk prijs! waarom? Omdat het kan!.

Let wel op, wij werken alleen met microringextensions. Wij vinden dat dit de meest veilige manier is voor haarverlenging en/of formule.

wij zetten microringextensions en weave met microringen.

Microringextensions 100% Human Hair (100stuk, 1gram per pluk)

100 stuks- 40 cm 150 euro (incl. Hairextensions en bijsnijden)
100 stuks- 50 cm 170 euro (incl.Hairextensions en bijsnijden)
100 Stuks- 55 tot 60cm 180 euro(incl. Hairextensions en bijsnijden)

Weave, volle verlenging human hair.

Voor weave hanteren wij 1 vaste prijs ongeacht je lengte. de leverbare lengte is tot 60cm. voor 200 euro heeft u een volledige verlenging incl. bijsnijden en in moddel brengen.

Alle Hairextensions waar wij mee werken is Remy's gesorteerd en real human hair. Voor kleurbepaling adviseren wij om van te voren een bezoekje te brengen, zo weten wij zeker dat u de juiste kleur haar krijgt. Ook adviseren wij om uw eigen haar van te voren te verven als u een andere kleurt wilt.

Lukt het u niet om naar ons te komen? ook geen probleem want wij komen bij u! hiervoor graag even informeren i.v.m. de afstand.

Komt u niet helemaal uit met de kleur als u wilt verven? geeft niks, wij helpen u graag.

Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of whatsappen.

p.s. binnenkort komt de website online! houd het in de gaten voor aanbiedeingen en leuke loting!

Bronser Hairextensions.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

04-01-2019 - Real human hairextensions, volledige haarverlenging
Als u opzoek bent naar een haarverlenging of wilt u meer formule dan is dat nu mogelijk bij Bronser Hairextensions! wij zetten al een aantal jaartjes haar extensions voor een vriendelijk prijs! waarom

08-10-2019 - Nieuwe massagepraktijk in Doldersum
Sinds kort is er een sfeervolle massagepraktijk geopend in het kleine Doldersum (Drenthe). In deze praktijk kun je terecht voor meerdere behandelingen waaronder een ontspannende of probleemoplossende

23-09-2014 - Lady Day 3 Oktober 2014 Hoogeveen
Kom ook gezellig snuffelen tussen de nieuwste snufjes en hebbedingetjes en wetenswaardigheden op vrijdag 3-Oktober van 14.00-23.00uur in de Maxx hallen te Hoogeveen!!

03-05-2018 - Huisartsenpraktijk het Klooster in Hoogeveen. meer informati
Het Klooster in Hoogeveen is een begrip in de regio. Na jaren van leegstand heeft het klooster in 2016 een nieuwe bestemming gekregen. Het is verbouwd tot een hedendaags gezondheidscentrum waar divers
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap