Home / Persen / Persen Nieuwleusen / HOEKMAN LASERSNIJDEN BV / Robotlassen

Robotlassen

Door het miKrocentrum is 25 september 2007 een themadag over robotlassen georganiseerd, met als doel promotie van het robotlassen, maar ook het aangeven van problemen, waar bedrijven die al enige tijd bezig zijn met robotlassen, tegenaan lopen.

Dhr. G. Hoekman gaf op deze dag een lezing over Robotlassen in de praktijk. Aan de hand van eigen ervaringen werd ingegaan op de problemen die kunnen optreden bij de voorbereiding van robotlassen zowel TIG als MIG/MAG. Door een aantal producten te tonen o.a. plaatdelen, buisdelen en kokerprofielen liet hij zien hoe hiervan geleerd is in de voorbereiding van het opspannen en hoe hier in de praktijk mee omgegaan wordt.

Tijdens de dag werd ook ingegaan op robotlaserlassen, gerobotiseerd lasercladden, omsteltijden beperken bij gerobotiseerde lasproducties, efficientie bij samenwerkende lasrobots en een stukje automatisering.Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

22-09-2015 - Stellingen-Houten.nl Werkt altijd aan een betere uitstraling
Www.Stellingen-Houten.nl is de dochter website van www.QuickRack.nl

21-05-2012 - Www.LeveranciersDrukwerk.nl
Er is een nieuwe sites voor drukwerk leveranciers: www.leveranciersdrukwerk.nl. Digitaal drukwerk, offset drukwerk en relatiegeschenken bedrukken leveranciers.

02-05-2012 - Nieuwe website OfficeGifts
OfficeGifts heeft een nieuwe website. Bestel hier eenvoudig uw kantoorartikelen met opdruk. Voor de doorvoering van de huisstijl van uw bedrijf om in te zetten als relatiegeschenk.

10-04-2012 - Bedrukte USB Sticks
Er is een nieuwe site online geplaatst, gespecialiseerd in het leveren van bedrukte USB sticks. Bijvoorbeeld een USB stick met logo of andere opdruk bedrukt. Bedrukte USB sticks worden vaak ingezet al
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap