Home / Groothandel / Groothandel Zwijndrecht / SlagroompatronenGroothandel.nu / Slagroompatronengroothandel.nu ook buiten kantoortijden!

Slagroompatronengroothandel.nu ook buiten kantoortijden!

Neem contact op voor informatie en bestellingen.

Onze Slagroompatronen Groothandel is niet alleen de goedkoopste maar nu ook de meest flexibele leverancier van Nederland!

Buiten openingstijden toch lachgaspatronen, tanks of accessoires kopen? Onder voorbehoud leveren wij nu ook aan huis.

Voor informatie ga naar onze website of neem contact op met de klantenservice.

Wilt u buiten Nederland leveren dan zijn de gebruikelijke leveringsperioden van toepassing van de post en pakketdienst.

Wij leveren niet alleen slagroompatronen aan horeca en particulier voor recreatief gebruik. Wij leveren ook verschillende modellen slagroomspuiten.

Voor horeca en evenementen kunt u ook lachgastanks bestellen per kilo. Bij de lachgastanks oftwel lachgasflessen kunnen wij ook een Kayser spuitsysteem leveren zodat het distributeren van grotere aantal ballonnen op locatie snel en gebruiksvriendelijk is.

Tevens leveren wij lachgas crackers én dempers zodat geluidsreductie en "veilig gebruik" mogelijk is.

Onze N2O ballonnen leveren wij ook in grote partijen. De ballonnen worden in 2 maten geleverd en zijn beschikbaar in een willekeurig kleurenassortiment of in het zwart. De beschikbare maten zijn in klein en XL.

In onze webshop vindt u ook andere producten zoals mondkapjes en nicotine zakjes, nicotine pouches of ook wel snus genoemd.

Mvg

Slagroompatronengroothandel.nuSlagroompatronengroothandel.nu ook buiten kantoortijden!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

04-04-2017 - Lineaire aandrijvingen toto wel 18 kN voor het veelzijdige m
AXIS & Stuifmeel B.V. heeft haar leveringsprogramma uitgebreid met lineaire actuatoren van TiMOTION. Deze zijn leverbaar in een brede vermogensrange van circa 100N tot 10kN en kernmerken zich door

30-09-2015 - Innovatieve partner van AXIS & Stuifmeel: MOTIVE S.R.L.
Motive srl is een nieuwe aanwinst in het leverancierspakket van AXIS & Stuifmeel. Motive, gevestigd in het Noord-Italiaanse Castenedolo, beschikt over een eigen ontwerp- en productiefaciliteit, wa

30-09-2015 - Nieuwe lijn trilmotoren bij AXIS & Stuifmeel
Sinds 1978 maken trilmotoren deel uit van het leveringspakket van AXIS & Stuifmeel. In die 37 jaar hebben wij een grote expertise opgebouwd op het gebied van triltechniek en bijgedragen aan ve

30-09-2015 - Nieuwe Dynamic Power Controller van Circutor voor een optima
Het zelf opwekken van duurzame energie komt steeds meer binnen handbereik. De Spaanse fabrikant Circutor is al jarenlang betrokken bij de ontwikkeling van technische oplossingen voor de foto volta&ium
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap