Home / Persoonlijke ontwikkeling / Persoonlijke ontwikkeling Sint Michielsgestel / Spijkers Coaching / Spijkers Coaching Bestaat 1 Jaar!

Spijkers Coaching Bestaat 1 Jaar!

Daarom nu tijdelijk de 1e sessie cadeau!

Spijkers Coaching bestaat alweer een jaar en om dat te vieren geef ik nu tijdelijk de eerste sessie van een Verkort Traject of een Volledig Traject cadeau!

Dat betekent dat je voor een Verkort Traject niet 525 euro, maar 412,50 euro en voor een Volledig Traject geen 900 euro, maar slechts 787,50 euro betaalt (incl. BTW). De inhoud van de trajecten blijft hetzelfde, je haalt er dus net zoveel uit als normaal gesproken, alleen voor een lager bedrag.

(Uiteraard zijn de losse sessies uitgesloten van deze actie).

Loop je al een tijdje met een veranderwens en weet je niet zo goed waar te beginnen? Of kun je met een andere levens- of loopbaanvraag wel wat hulp gebruiken? Wacht dan niet langer en maak gebruik van deze verjaardagskorting! Investeer vandaag nog in jezelf en leer jezelf kennen, met al je kwaliteiten en valkuilen. Maak van je dromen doelen die je verwezenlijkt en word de persoon die je altijd al wilde zijn. Kortom: maak van jouw leven een succesverhaal!

Voorafgaand aan een traject is er altijd sprake van een kennismakingsgesprek of intake. Dit gesprek is ALTIJD gratis en vrijblijvend. Besluiten we na de intake over te gaan tot een overeenkomst? Dan krijg jij nu tijdelijk korting op het totaalbedrag van je traject naar keuze!

(De actie loopt tot en met 19 juni 2019. Kijk voor alle actievoorwaarden, trajecten en andere informatie op www.spijkerscoaching.nl)Spijkers Coaching Bestaat 1 Jaar!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

19-04-2019 - Al Doende Leert Men - Niet Alles Wat Fout Lijkt, Is Ook Fout
Spijkers Coaching is terug in de pen geklommen. Of beter gezegd: is weer voor een toetsenbord gekropen om een nieuw blogbericht te tikken, inclusief persoonlijke foto\'s en voorbeelden. Elke twee

08-03-2019 - Spijkers Coaching is opgefrist!
Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Spijkers Coaching heeft onlangs haar website aangepast. Op www.spijkerscoaching.nl vind je nu onder andere nieuwe blogs met leuke weetjes over wat een life coach juis

08-02-2019 - Klaar voor een frisse start?
2019 is natuurlijk al een tijdje bezig en misschien gaat het je nu al enorm voor de wind. Maar misschien ook niet. Misschien ben jij één van die mensen die het op Blue Monday zwaar heeft

20-12-2018 - Workshop Doelen Stellen door Spijkers Coaching
Vind jij het ook zo lastig om je aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar te houden? En is Blue Monday voor jou geen onbekend begrip? Dan is deze workshop voor jou wellicht de oplossing! Het pr
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap