Home / Fietsenwinkel / Fietsenwinkel Hoogvliet Rotterdam / Tweewieler de Gadering / TWEEWIELER DE GADERING UW FIETSSPECIALIST VOOR BEDRIJFSFIETSEN!!!

TWEEWIELER DE GADERING UW FIETSSPECIALIST VOOR BEDRIJFSFIETSEN!!!


Voor bedrijfsfietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze zijn namelijk voor vele doeleinden inzetbaar en te gebruiken. Bijvoorbeeld als bedrijfsfiets, verhuurfiets reclamefiets, actiefiets, enz.
Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet en er werken nu negen cliënten, vrijwilligers, stagiaires van een praktijkonderwijs en vier begeleiders.
Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. De cliënten houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen aanschaffen.
In de winkel/werkplaats werken cliënten die in staat zijn onder begeleiding een taak uit te voeren. De werkzaamheden binnen de Gadering vallen uiteen in verschillende (deel)taken. Zo heeft ieder een aandeel in het arbeidsproces, afhankelijk van wat hij/zij aan kan.
Voor informatie of advies kunt u terecht bij uw fietsspecialist Tweewieler de Gadering. Zij zullen u graag van dienst zijn.
In ons assortiment heeft u de keuze uit diverse frames, bijvoorbeeld oma, opa, dames, heren, leenfiets, enz. Frames in staal of aluminium en in diverse maten: 50, 53, 57, 61, 65 cm.
U kunt zelf de uitvoering bepalen. Wilt u remnaaf, 3 versnellingen, 8 versnellingen? het is allemaal mogelijk. Wij adviseren u graag.
In bijna alle RAL kleuren kunnen frame en vork worden gelakt. Veel kleuren hebben wij al in ons assortiment. Heeft u echter een specifieke RAL kleur, dan is dit vanaf 50 fietsen geen probleem.
Bij afname van één fiets kunt uw al uw eigen naam op uw fiets krijgen. In één kleur, meestal wit, en zonder logo.
Vanaf 20 fietsen hebben wij meer mogelijkheden, bijvoorbeeld transfers met naam en logo en in verschillende kleuren of met 3M reflectiemateriaal.
Originele fietstransfers die op de lak worden geplakt kunnen wij leveren vanaf 250/500 sets. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Er zijn nog vele opties. Denk aan tassen, kratten en manden. Een andere fietsbel, zadel of verlichting, het kan bijna allemaal.
Zie ook een kleine greep van bedrijven waar wij hun bedrijfsfietsen hebben geleverd en het onderhoud doen van hun fietsen.
o.a., Bilfinger, Vopak, Woonbron, KTTB Brandwacht, Verwater, Berstschie, Fluor Piping ect.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Tweewieler de Gadering.
Aveling 518
3191 LB Hoogvliet
Nederland
E: mail: [email protected]
T: +31 (0)10 2950751/ 52
M: +31 (0)6 53973834
Open van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uurTWEEWIELER DE GADERING UW FIETSSPECIALIST VOOR BEDRIJFSFIETSEN!!!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

18-03-2021 - Fietsen maker
Wij als fietsen winkel onderhouden fietsen en maken fietsen . Ook als u lakschade heeft kunnen wij u verder helpen in onze fietslakker Bikepaint. Een onderhoudsbeurt aan uw fiets wat houdt dit nu prec

18-03-2021 - Electrische fietsen
De sportieve ebikes van Bemelmanbikesport zijn er in vele modellen en types van de merken Merida , Polithium , van Holland en Aldo. Voor elke type fietser hebben wij electrische fietsen zodat u moeite

12-01-2017 - Unieke gold-line van gesmolten glas op hout
Als eerste in Nederland en wellicht in de wereld, gaan wij onze traditionele \'gesmolten glas op hout\' varianten aanbieden in een gold painted look. De beperkte oplagen zal alleen worden aa

27-10-2016 - Discountnu.nl
Over Discountnu.nl discountnu.nl is een snelgroeiende webwinkel met een groot assortiment op het gebied van consumenten goederen en accessoires voor MKB. Wij hanteren een breed assortiment welke
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap