Home / Foto / Foto Dokkum / Trouwfotos Nederland / Trouwfotograaf voor Noord-Nederland

Trouwfotograaf voor Noord-Nederland

Ongeposeerd, Spontaan en natuurlijke beelden.

Trouwfotografen, of Bruidsfotografen, zijn er een heleboel. Waarom zou je die ene specifieke fotograaf willen hebben? Je neef heeft ook een goede camera en zet vaak leuke foto's op Instagram, kan die de foto's niet maken?

Je organiseert een geweldig feest voor iedereen die je lief is en je hebt daar en prachtige locatie voor afgehuurd. Je hebt een hele fijne trouwambtenaar, de catering is onovertreffelijk en iedereen heeft een fantastisch feest. Van harte gefeliciteerd met jullie geslaagde Trouwdag!

En dan? Het feest is afgelopen, na een eventuele korte vakantie begint het gewone leven weer. Wat hou je dan over aan je feest?
Herinneringen! Ja, je hebt je trouwring die je er aan herinnert, maar die laat je niks zien van de dag zelf.

Daarom zijn trouwfoto's één van de belangrijkste investeringen voor je trouwdag. Ze zijn de meest tastbare en de meest beeldende herinnering aan je trouwdag en je kan ze er elk moment weer even bijpakken. Je trouwfoto's worden in de loop van de jaren steeds kostbaarder als de mensen die er waren ouder worden en wegvallen. Daarom wil je de trouwfoto's niet aan het toeval overlaten en wil je een professionele fotograaf inhuren.

Een professionele fotograaf is erop getraind alle belangrijke momenten van jouw dag te spotten en vast te leggen. Daar ligt de focus op, de hele dag. Hij of zij kan ook omgaan met sterk wisselende en moeilijke lichtomstandigheden en heeft de lichtsterke apparatuur die daarvoor nodig is. Hij of zij blijft hiervoor steeds oefenen en blijft zich steeds bijscholen. Je kan bij de fotograaf professionele afdrukken bestellen maar je kan ze ook ergens anders nabestellen omdat je de bestanden op hoge resolutie krijgt. Je kan er ook op rekenen dat je foto's veilig zijn. Als je huis afbrandt en alles weg is kan je toch je trouwfoto's opnieuw krijgen en een trouwalbum kan worden nabesteld.

Nu je weet hoe belangrijk de foto's zijn ga je kijken naar welke trouwfotograaf je wilt hebben. Je wilt over twintig jaar nog van de foto's kunnen genieten dus je gaat niet meteen voor de laagste prijs. Je kijkt naar het eerdere werk dat een fotograaf publiceert en of dat past bij wat jij wilt. Als een fotograaf niks publiceert zegt dat vaak ook al iets. Je kijkt naar wat anderen van deze fotograaf zeggen. Misschien blijft er dan meteen maar één fotograaf over. Dan kijk je of je deze favoriete fotograaf kan betalen. Als er meer zijn die erg goed aansluiten ga je natuurlijk prijzen vergelijken. Vraag gerust eens wat offertes op en kijk wat de fotograaf aanbiedt aan diensten. Die érg dure valt dan misschien af, bij die érg goedkope vraag je je af waarom dat zo is. Daar mag je gerust een gezond wantrouwen bij hebben, waarom is deze fotograaf zo goedkoop?

Ik hoop dat dit je helpt bij het zoeken naar een trouwfotograaf en te beslissen welke je neemt. Natuurlijk is het voor mij erg fijn als je uiteindelijk bij mij terecht komt, maar doe dat alleen als mijn stijl je aanspreekt. Mijn naam is Tim Groeneveld, ik woon in Dokkum en fotografeer daarvandaan in Noord-Nederland.



Trouwfotograaf voor Noord-Nederland

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

06-09-2015 - Nieuwe website
De nieuwe website spreekt mensen aan en wordt goed bezocht. Hij biedt de bezoeker de informatie die hij/zij zoekt. Ook de transparantie spreekt de mensen erg aan.

30-07-2008 - Fotografie? Leeuwarden, Friesland
Onze kern: nuchter, luisteren en doen wat er is afgesproken. Ons motto: meer geven dan wordt verwacht.

28-07-2014 - Het team van Zuivelhoeve Dokkum
Alle 32 Zuivelhoeve winkels in Nederland zijn bezocht door een Mystery Shopper. Deze onbekende bezoeker is iemand vanuit de horeca en heeft ervaring met “keuren” van winkels. Aan de hand van een p

15-07-2014 - Zuivelhoeve Dokkum “Beste Zuivelhoeve winkel van Nederl
Alle 32 Zuivelhoeve winkels in Nederland zijn bezocht door een Mystery Shopper. Deze onbekende bezoeker is iemand vanuit de horeca en heeft ervaring met “keuren” van winkels. Aan de hand van een p




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap