Home / Webdesigner / Webdesigner Hoogeveen / NeXen-design / Uitkijken met zogenaamde SEO experts

Uitkijken met zogenaamde SEO experts

Uitkijken met zogenaamde SEO experts

Uitkijken voor zogenaamde SEO experts
Laat u geen gouden bergen beloven.
SEO is op lange termijn zichtbaar als u met gratis SEO werkt. Natuurlijk kunt u Google ook betalen voor een advertentie met Google adwords.
Maar iemand die u kan garanderen dat u voor een x bedrag bovenaan in Google verschijnt, moet u een beetje wantrouwen omdat dit ontzettend moeilijk is op korte termijn.

Zo zijn er zogenaamde SEO experts die trucjes gebruiken om uw website toch bovenaan in Google te krijgen.
Zo kunnen ze bijv. u op zoektermen die u helemaal niet wilt bovenin Google zetten, maar die zoektermen hebben niks met uw website te maken. En het zijn zoektermen waar niemand op zoekt.
Ook kunnen deze zogenaamde experts trucjes toepassen om Google voor de gek te houden en u zo bovenin Google laten plaatsen. Echter als Google hier achter komt dan zullen ze uw website helemaal verwijderen uit de zoek resultaten.

Een SEO expert kan u niet beloven dat u op korte termijn boven aan in Google staat.

Omdat dit ontzettend moeilijk is. Natuurlijk zijn er ook hele goede SEO experts maar ga niet met iedereen in zee die u gouden bergen beloven. Natuurlijk is het belangrijk op u website voor Google te optimaliseren, maar onthoud dat u de website bouwt voor mensen. Zorg ervoor dat mensen die uw website zien staan in Google hier gelijk al een goed gevoel over krijgen. Blijf uw website altijd verbeteren. En blijf bouwen aan uw website, zo zal Google uw website steeds interessanter gaan vinden.

Natuurlijk wil en kan ik u hierbij helpen!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

14-03-2016 - Wat is SEO
Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Wereldwijd zijn er meer dan 25 miljard pagina\'s te vinden op het internet. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 350 miljoen pagi

14-03-2016 - NeXen-design helpt u!
Een website laten maken al vanaf ?199,- neXen-design is opgericht met de bedoeling om mensen te helpen. Kleine ondernemingen en hobbyisten hebben vaak financieel niet altijd de middelen om een dure

29-07-2013 - Wordpress websites
Het laten maken van een website hoeft niet duur te zijn, een website gemaakt in Wordpress heeft alles wat je van een professionele website verwacht en het is niet heel prijzig wat dus een groot voorde

29-07-2013 - Website onderhoud
Websites dienen actueel te zijn op die manier blijven ze interessant voor bezoekers. Mediaonderhoud.nl houdt zich bezig met het onderhouden van websites en daarnaast de social media.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap