Home / Alternatieve geneeskunde / Alternatieve geneeskunde Bussum / Paralicht beurs / Uw spirituele, Oosterse en wellness beurs in Nederland en Belgie

Uw spirituele, Oosterse en wellness beurs in Nederland en Belgie

Op de Paralicht Spirituele beurs Oosterse beurs en Wellness beurs in Nederland en België ervaart u al bij binnenkomst een universele en Oosterse sfeer, en wordt u verwelkomt door een gastheer of gastvrouw.

Diverse standhouders bieden u hun diensten aan; Paragnosten, Mediums, Healers, Aura fotografie, Automatisch Schrift, Contact met overleden, Diverse massage, Tarotkaarten, enz. en al deze Deelnemers zijn er voor uw belang vanuit hart en ziel.

Wellness en Beauty beurzen met informatie over gezondheid, geneeswijzen, ontspanning, sport, fit en vitaal, voeding en massages. Beurs voor yoga, voeding, wellness zaken voor lichaam en geest. Beurs voor dermatologen en schoonheidsspecialisten. Beauty beurzen met de nieuwste producten en behandelingen.
Massage evenementen met noviteiten, massageproducten en congressen.

Er zijn drie redenen waarom wellness zo populair is. De eerste is de hoge werkdruk, snelheid van handelen, vermoeidheid, stress, tekort aan ontspanning, een wat onpersoonlijke manier van leven en wonen in de steden doen de behoefte aan een gezond alternatief voor het verbeteren van de kwaliteit van leven toenemen. Steeds meer mensen nemen het initiatief in eigen handen om aan hun gezondheid te werken, zoals zij dat willen.

Tweede reden is de vergrijzing, met daarbij behorende vraag naar verzorging. Een derde reden is de gezondheidszorg zelf. Enerzijds omdat de reguliere gezondheidszorg de vraag niet goed aankan, vanwege de kosten, logistiek en ook een stukje wantrouwe.
Anderzijds om op grond van humanitaire- en kostenoverwegingen aan te dringen op het voorkomen van klachten en ziekten. De zgn. preventieve gezondheidszorg, waar de preventieve wellness weer een onderdeel van is.
Deze drie factoren zorgen voor een sterke groei van wellness diensten en wellness producten. Wellness is uiteraard ook in ontwikkeling.

Dit verschilt per beurs omdat op iedere beurs weer andere standhouders deelnemen.

Tevens worden er tijdens de beurs meerdere interessante lezingen en workshops
gegeven, deelname hieraan is gratis.

De entree voor al onze wekelijkse beurzen bedraagt ? 5,00 p/p, in de voorverkoop ? 3,00

Uw kunt uw ticket nu online bestellen via onze Ticketshop

Openingstijden op onze wekelijkse beurzen zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Op al onze beurzen geld dat kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis mee kunnen.

Paralicht beurs
mailto:[email protected]

www.paralicht.nl




Uw spirituele, Oosterse en wellness beurs in Nederland en Belgie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

24-10-2018 - Workshops
Workshop spiritueel ontwaken Deze workshop is bedoeld om de mens te leren leven vanuit het hart. In deze workshop gaan wij jullie leren werken met jezelf en gaan wij jullie helpen en bewust mak

30-01-2017 - Omgaan met depressie?
Dit is de naam van een grote campagne die de GGZ op dit moment voert om vooral jongeren bewust te maken van hun depressie en hen aan te zetten hulp te zoeken en natuurlijk in diezelfde GGZ. Blijkbaar

30-01-2017 - Even een kleine kennismaking met Gerard Wouters
Mijn naam is Gerard Wouters en ik ben eigenaar en oprichter van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut (voorheen het Niranam Gezondheidsinstituut). Dit is mijn allereerste blog en dus zal ik mij

21-05-2015 - Workshops
We geven diversen workshops om te leren loslaten en te ontwikkelen van het hart chakra. Ook diversen workshop voor spirituele ontwikkelingen.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap