Home / Drukwerk / Drukwerk Tiel / Van Kooy Reclame / Van Kooy Reclame & Zeefdruk werkt mee aan 1e oplossing tegen identiteitsfraude!

Van Kooy Reclame & Zeefdruk werkt mee aan 1e oplossing tegen identiteitsfraude!

Identiteitsfraude is de snelst groeiende vorm van criminaliteit!
In vijf jaar tijd is deze vorm van fraude verdubbeld.
13,3% van de Nederlanders is in de laatste vijf jaar de dupe geweest van identiteitsfraude: criminelen openen een bankrekening, huren een auto, doen bestellingen via internet of vragen een creditcard aan.
Op 9 september 2013 is in Boxtel de eerste oplossing tegen identiteits-
fraude gepresenteerd waarbij burgemeester Buijs de eerste ID-cover uitreikte aan Gerrit van de Kamp, voorzitter van Politievakbond ACP.

De ID-cover is een hoesje voor identiteitsbewijzen, dat onnodige verspreiding van persoonsgegevens tegengaat. Het hoesje is onderdeel van het Programma Respect Privacy, dat is gestart door de Qiy Foundation. Met de uitreiking van de ID-cover dragen de Qiy Foundation, de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB), de gemeente Boxtel en de ANWB bij aan de bewustwording over en oplossingen voor identiteitsfraude.

De Qiy Foundation is het Respect Privacy Programma gestart. De ID-cover is een van de eerste uitingen van Respect Privacy. De doelstelling van het Respect Privacy Programma is mensen bewust te maken van de waarde van hun fysieke en digitale identiteit en tegelijkertijd een concrete oplossing te bieden voor bescherming van persoonsgegevens.

Zowel het paspoort-, als het ID- en rijbewijscover werden voor de Qiy Foundation door Van Kooy Reclame geproduceerd.

Wat is Qiy?

https://www.qiyfoundation.org/nl/
Qiy is een onafhankelijke, veilige infrastructuur waarop het individu een digitaal persoonlijk domein kan aanmaken.

In de media werd hier aandacht aan besteed:

RTL Nieuws
Rivierenlandvisie
De Telegraaf

Kijk voor meer informatie op: www.vankooyreclame.nlVan Kooy Reclame & Zeefdruk werkt mee aan 1e oplossing tegen identiteitsfraude!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

14-09-2010 - Geboortekaartjes en huwelijkskaarten online bestellen
Nijkerk – De Drie Poorten drukt en print veel geboortekaartjes en huwelijkskaarten voor de inwoners van Nijkerk en Hoevelaken. Zoals gebruikelijk wordt dan bij onze drukkerij een aantal kaarten-coll

20-07-2015 - Boek nu uw bedrijfsfeest in festivalstijl bij Vers
Van sushibar tot Arabische foodlounge en van hamburgers en frites tot pannenkoek. maak van uw bedrijfsfeest een beleving met Vers Catering & Verhuur!

21-02-2014 - DOEK vernieuwen van uw MARKIES
Nieuw voor particulieren. Uw markies bekleden met een nieuw doek. Rechtstreeks vanaf de producent. Mogelijkheid tot ophalen en bezorgen. Mogelijkheid tot reparatie. Met garantie. Kortingsc

28-08-2013 - Home Motion van Somfy in showroom Malibu Zonwering | Tiel
Beleef het Home Motion van Somfy in onze showroom!! Home Motion brengt uw huis in beweging, geheel automatisch of naar wens met een afstandsbediening. Zo kunt u ieder zonweringsproduct in
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap