Home / Apparatuur / Apparatuur Heemskerk / Stoxon Machines B.V. / Velmon Group

Velmon Group

Stoxon Machines - Velmon MPC

Stoxon Machines B.V. is importeur en groothandel van metaalbewerkingsmachines zoals draaibanken, freesmachines, kolomboormachines, vlak- en rondslijpmachines, hydraulische persen en bijvoorbeeld steekmachines. Sinds oktober 2011 samen met Velmon Service en Revisie B.V. in een nieuw pand aan de Oosterwerf 5 te Uitgeest. Deze twee bedrijven zijn samen met Velmon MPC, onderdeel van de Velmon groep. Een perfecte match tussen drie gerenommeerde bedrijven die elkaar op alle fronten versterken.

De showroom van Stoxon vertegenwoordigd een wisselende voorraad nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines van diverse internationale merken zoals: Pegas-Gonda zaagmachines. Bimak, Ibarmia, Creusen, Itama en TaiPiin boormachines. Charles, Optimum, Pinacho, Maximart, ZMM, TOS, Potisje en Sunmaster draaibanken. Bemato, Optimum, Euromill, AccuTech, Eumega, Arcenal, EuroSource freesmachines en Proth slijpmachines. Neem een kijkje op de site voor het complete aanbod.

Stoxon is van oudsher de importeur van het welbekende Italiaanse kwaliteitsmerk Repar2 (spreek uit: Repardue). Naast een zeer groot assortiment standaard veiligheidssystemen voor vrijwel elke metaal en houtbewerkingsmachine worden er veel custom build veiligheidskappen en schermen geleverd. Alle standaard Repar2 producten zijn bij Stoxon uit voorraad leverbaar.

Met diverse overnames van bedrijven heeft Stoxon een grote naamsbekendheid opgebouwd. De technische kennis en ervaring gaat meer dan 60 jaar terug in de tijd. Namen als Dietvorst, Hembrug, Strepar, en Stokfleth vormen de tijdlijn van 1950 tot 2007, het moment dat Stoxon Machines B.V. door Dhr. M.Versluis werd opgericht. Deze kennis en ervaring sluit perfect aan op het feit dat Stoxon ook beschikt over een ruime voorraad machineonderdelen. Denk aan draaibankkoppelingen, tandwielen, lagers, spillen, koelwaterpompen etc. Dit alles voor nieuwe en oudere metaalbewerkingsmachines van alle merken.

Vemon Service en Revisie B.V. is gespecialiseerd in revisie, onderhoud en reparatie aan alle voorkomende metaal- en houtbewerkingsmachines. Tevens worden door Velmon Service en Revisie, machines elektrisch aan de huidige EN NEN60204 / 50110 en ARBO regels aangepast en NEN3140 keuringen verricht. Met vakbekwame monteurs in het oosten en westen van Nederland, is er altijd tijdig iemand ter beschikking om een storing snel op te lossen. Velmon Service en Revisie is VCA-vol en ISO9001 gecertificeerd. Dat maakt dat de monteurs ook op plaatsen als petrochemie, zware industrie en offshore industrie inzetbaar zijn. Onder de klanten van Velmon Service en Revisie bevinden zich het Ministerie van Defensie (Landmacht, Luchtmacht en Marine), Shell, KLM, NRG, TU Delft, TATA, NUON, Stork, Gemeentelijke vervoersbedrijven, Sociale werkplaatsen, Scholen, Metaalbewerkingsbedrijven en overige gemeente/overheidsinstellingen.

Velmon MPC (Maintenance Piping & Construction) zijn de specialisten in (RVS) leiding en constructiewerk. Reparatie, verbouw en nieuwbouw van leidingwerk, trappen, bordessen en frames worden op locatie of in eigen werkplaats uitgevoerd. Velmon MPC is VCA-vol en ISO9001/ISO3834-2 gecertificeerd. Deze certificaten in combinatie met veel ervaring van goed opgeleide lasmedewerkers, maakt dat het bedrijf zeer complexe laswerkzaamheden kan uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het orbitaal lassen van stoom, gas en chemie leidingen.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

25-02-2010 - Haigh industrie�le versnijders
Wij zijn trots te kunnen melden dat wij vanaf 1 februari 2010 het gerennomeerde merk Haigh Engineering Co. Ltd. vertegenwoordigen, dit voor slib & afvalwater versnijders, en ook grofvuil rooster ap

15-04-2015 - Heereonderhoud.nl
Compleet onderhoud aan u woning of bedrijfspand in en om het huis schilderwerken en reparaties van bijv houtrot en beschimmelde wanden ook rookschade brandschade en waterschade zijn probleemloos op te

07-05-2010 - Hondenuitlaatservice Kennemerland
12 strippen voor de prijs van een 10 strippenkaart. Uw hond lekker zijn energie laten kwijtraken d.m.v: spelen, ravotten, rennen, enz. enz. dan neem ik uw hond graag mee. Ik ben heel druk bezig

26-04-2024 - Titel: De toekomst van bedrijfswagens: Elektrificatie of fin
Als eigenaar van een lekdetectiebedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Mijn diesel bestelwagen is mijn trouwe metgezel geweest tijdens vele ritten door steden op zoek
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap