Home / Meubels / Meubels Best / MeubelenvoorU by Hans Schepers / Verhuizing

Verhuizing

Verhuizing naar BEST

Na lang zoeken naar een ander pand binnen Eindhoven zijn wij uit gaan wijken naar Best (bedrijventerrein De Breeven).

Wij willen onze klanten graag helpen met goede adviezen maar ook met goede prijzen. De huurprijzen en het tekort aan bedrijfspanden in Eindhoven boden ons deze mogelijkheid niet langer.

Wij hebben een stekje gevonden net buiten Eindhoven, wij zijn verhuisd naar De Rijn 7b te Best.

Door de verhuizing kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Als het gaat om een herstoffering van een zitmeubel maar ook voor raambekleding (o.a. gordijnen van A House of Hapiness) en op maat gemaakte vloerkleden kunt u zich bij ons goed laten adviseren.

Wilt u toch nieuwe meubelen dan bent u daarvoor ook bij ons aan het juiste adres. Buiten de modellen die wij in onze showroom (en natuurlijk ook nog de webwinkel www.hansschepers.nl hebben staan kunnen wij van veel leveranciers (o.a. Mecam, Nouvion) veel modellen bestellen en leveren.
Komt u gerust eens lang om onze nieuwe stek te bewonderen en onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn.

Bent u een zelfstandige ook dan kunnen wij op het gebied van herstoffering natuurlijk u van dienst zijn. Maak met ons een afspraak en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

23-10-2015 - Interieuradviseuse
Onze interieuradviseuse aan het woord: \" Een interieur is iets dat van een huis een thuis maakt. Ik, als interieuradviseuse, help daar bij door met een verassend en passend advies te komen. Hie

21-05-2014 - Loterij
Tot en met 14 juni kunt u bij ons in de showroom een gratis lot ophalen. Met dit lot maakt u kans op een trendy fauteuil.

04-08-2013 - Showroom
Onze showroom is alle dagen in de week geopend op afspraak. Wilt u toch zomaar eens binnen lopen ? Op donderdag- en vrijdagmiddag zijn wij aanwezig van 13:00 tot 17:00 uur.

18-01-2013 - Showroom
Aangezien wij de showroom pas geopend hebben komen er nog wekelijks nieuwe modellen binnen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap