Home / Makelaar / Makelaar Den Haag / Wolters Housing B.V. / Verkoop

Verkoop

Verkoopmakelaar

VERKOOPMAKELAAR

HET VERKOPEN VAN UW WONING OF APPARTEMENT MOET PERFECT GAAN EN WOLTERS HOUSING B.V. BIEDT U GRAAG HAAR PROFESSIONELE DIENSTVERLENING ALS UW VERKOOPMAKELAAR AAN.
We leveren de service en kwaliteit en wij begeleiden u vanaf de start tot en met de finish, maar door onze unieke nazorg kunt u ook na de verkoop altijd bij ons aankloppen.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?
Marktanalyse verkochte woningen
Compleet verkoopadvies door makelaar (inclusief waardebepaling)
Kadastrale recherche
De makelaar controleert onder andere de eigendomsrechten.
Gemeentelijke recherche
Wij voeren een check uit bij de gemeente inzake het bestemmingsplan van de woning, bouwontwikkelingen in de omgeving alsmede recherche van bodeminformatie.
Full-color verkoopbrochures
Te koop bord / raambiljet
Etalagepresentatie
Professionele bezichtigingen door de makelaar
Begeleiding tijdens het gehele onderhandelingstraject De makelaar zal namens u de onderhandelingen voeren over de verkoopprijs en verkoopvoorwaarden. Vanzelfsprekend staat de makelaar constant met u in contact aangezien de beslissing altijd bij u ligt.
Opstellen en doornemen koopakte
Begeleiding tot en met de notariële akte
Wij bewaken alle deadlines tussen u en koper zoals vastgelegd in de koopakte.
Nazorg
Vanzelfsprekend houdt onze dienstverlening niet op nadat wij samen met u de notaris hebben bezocht en de eigendomsoverdracht een feit is. U kunt altijd met iedere vraag vrijblijvend contact met ons opnemen.


MEER WETEN?
Indien u interesse heeft in onze diensten, of u wenst gewoon eens van gedachten wilt wisselen, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Wolters Housing is "Woon Professional".

Bel nu 070-3615080 of mail [email protected] voor gratis informatie.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

21-03-2014 - Domica Rotterdam
You are looking for a rental house in Rotterdam because your familysituation has been changed, or for example your in a divorce. Then Domica Rotterdam offers you the right property to rent. Every hous

23-08-2011 - Oplossing dubbele woonlasten
Lees het laatste artikel op ons weblog -http://verhuurmakelaar.blogspot.com/ hierin leggen wij uit hoe eigenaren met dubbele woonlasten dit tijdelijk kunnen beperken.

23-08-2011 - Wordt ook verhuurmakelaar
Netwerkwonen.nl is een samenwerkingsverband van zelfstandige verhuurmakelaars middels franchise. Speciaal voor toekomstige franchisenemers die verhuurmakelaar of woonconsulent willen worden. Lees me

19-02-2007 - Netwerk Wonen Heerhugowaard geopend
Op 16 februari 2007 is Netwerk Wonen Heerhugowaard officieel geopend door het volledig doorlopen van de opleiding tot Gecertificeerd Verhuurmakelaar. Makelaar Karin Kuiken is de trotse eigenaar van
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap