Home / Zakelijke dienstverlening / Zakelijke dienstverlening Den Bosch / ArtTest B.V. / Vochtmeters Zomeractie

Vochtmeters Zomeractie

10% korting bij aankoop van onze bouwvochtmeters en houtvochtmeters, geldig tot 22 September, 2017

Een ruime keuze uit verschillende vochtmeters voor destructieve en niet-destructieve "SCAN" vochtmeting in o.a. gips, stucwerk en tegelwanden, houten vloeren, cementdekvloeren, etc.
Met meetpinnen voor accurate vochtmeting en nadere analyse. Zonder meetpinnen voor niet destructieve vochtmeting.
Ideaal voor het snel SCANNEN van vochtproblemen waarbij het te meten object niet wordt beschadigd. Met een ruime keuze uit diverse elektroden voor specifieke toepassing.
Uw voordelen: snel, eenvoudig en nauwkeurig het vochtgehalte bepalen met een handzame Delmhorst vochtmeter in: Bouwmaterialen, als gipsplaat, isolatie, steen, cement, beton, hout etc. Specifieke houtsoorten Vloer, muur, wand, plafond, caravan, boot, camper.
Samen met de HT-4000 (thermohygrometer) of alleen de multifunctionele TotalCheck (3-in-1 combinatie van thermohygrometer én pin-vochtmeter én scanner), meet u tevens de omgevingstemperatuur, relatieve en absolute luchtvochtigheid en dauwpunt.
Voor bouwvochtmeters kopieer en plak de volgende link in uw browser:
http://www.artec-testapparatuur.nl/vochtmeters/vochtmeters-bouw-restauratie-beton-cement.html
Voor houtvochtmeters kopieer en plak de volgende link in uw browser:
http://www.artec-testapparatuur.nl/vochtmeters/vochtmeters-voor-hout.htmlVochtmeters Zomeractie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

28-04-2014 - Energie mkb zakelijk
Energie vergelijken Energie vergelijken ? Vergelijk nu energie prijzen voor het MKB-zakelijke segment en vind het goedkoopste contract voor uw bedrijf.

06-05-2010 - Woningpresentatie
Voor een mooie woningpresentatie op internet en site van de verkoopmakelaar is het van groot belang dat de foto's een aansprekende inrichting laten zien en vanuit de juiste hoek/hoogte zijn gemaakt!

30-04-2009 - ZIZI workshops
ZIZI is een sprookjesachtige winkel met workshopatelier,waar je terecht kan voor kinderfeestjes,vrijgezellenfeesten,babyshower,bedrijfsfeesten,of gewoon gezellig met je vriendinnen! Er zijn diverse m

04-12-2008 - ESAP levert Overtoom orderverzamelsysteem
Vorige maand heet Overtoom in Den Dolder het door ESAP SYSTEMS geleverde orderverzamelsytsteem in gebruik genomen. Het systeem bestaat uit een rollenbaan waarop verpakkingen voor zowel orders als repl
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap