Home / Makelaar / Makelaar Venlo / MAKELAARS en TAXATEURS EUGENE SCHREINEMACHERS / WOZ-bezwaar loont!

WOZ-bezwaar loont!

Als woningeigenaar of eigenaar van een bedrijfspand heeft u onlangs van de gemeente de nieuwe WOZ-waarde ontvangen of zult u deze binnenkort ontvangen. Uit onderzoek is gebleken dat deze waarde vaak te hoog is vastgesteld. Wanneer u ook van mening bent dat de waarde van uw woning te hoog is vastgesteld, dan kunt u daartegen bezwaar aantekenen. Ter aanvulling van onze dienstverlening willen wij u hierbij aanbieden het bezwaar namens u te maken. Wij kunnen u deze dienst GRATIS aanbieden, in het bijzonder in de regio Venlo!
De WOZ-waarde wordt onder andere gebruikt als grondslag voor de: OZB belasting, Inkomstenbelasting, Waterschapsbelasting, Vennootschapsbelasting en Schenk- of Erfbelasting. Met het maken van bezwaar kunt u dus snel en gemakkelijk veel geld besparen!
Wij adviseren u om het bezwaar maken uit handen te geven. Dit bespaart u veel werk en daarnaast bent u verzekerd van een deskundige én professionele afhandeling van de procedure. Wij zijn u graag van dienst tezamen met Previcus vastgoed. Previcus vastgoed is gespecialiseerd in WOZ bezwaren en juridische dienstverlening. Vanwege de ruime ervaring in dit vakgebied zijn wij samen met Previcus vastgoed de aangewezen partij om uw WOZ waarde grondig te controleren en een succesvol bezwaarschrift in te dienen.
Waarom kunnen wij u deze dienst kosteloos aanbieden? Wanneer het door ons ingediende bezwaar op uw WOZ waarde gegrond wordt verklaard is de gemeente verplicht om verleende rechtsbijstandkosten die door een derde beroepsmatige partij worden gemaakt te vergoeden. Wordt het bezwaar ongegrond verklaard, dan is dat ons risico en zullen wij, als ook Previcus vastgoed, niets bij u in rekening brengen.
Wilt u ook geld besparen en gebruik maken van onze service? Het maken van het bezwaar dient binnen 6 weken na de dagtekening van uw beschikking te gebeuren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.




WOZ-bezwaar loont!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

27-02-2014 - WOZ Bezwaar Venlo + Omgeving,
Bezwaar maken binnen 6 weken zie www.eugeneschreinemachers.nl

22-03-2012 - OPEN HUIZEN ROUTE
3 Appartementen waarvan 2 royale maisonnettes en een ruim appartement met garage op de Molenstraat 85 te Venlo ca. 100 m2. Op de Vondelstraat 29 te Blerick, de Klingerbergsingel 104 te Blerick en de G

30-03-2010 - Deze maand actiemaand,neem geheel vrijblijvend
Vraag vrijblijvend naar onze actie tarieven.

09-02-2017 - Zakelijk vervoer venlo
Op maat voor u, uw klanten, personeel of gasten! U kunt bij ons een luxe wagen reserveren voor uw bedrijf om van of naar Venlo vervoerd te worden. Wij rijden voor onze zakelijke klanten met luxe wa




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap