Home / Mediation / Mediation Roosendaal / Reset Mediation / Wat kun je verwachten van mijn scheidingsbemiddeling?

Wat kun je verwachten van mijn scheidingsbemiddeling?

Hoe gaat een mediation van een scheiding bij Dietlinde van Wezel?

Ik ben scheidingsbemiddelaar in Roosendaal. Ik geloof dat je na een scheiding pas goed verder kunt als je de scheiding voor een belangrijk deel hebt verwerkt. Als mediator zal ik er alles aan doen om dat proces te ondersteunen en indien mogelijk, te versnellen!

Wat mag je van mij verwachten:
* Zorgen, wensen en behoeften worden open met elkaar besproken
* Alle veiligheid om emoties te uiten en te verwerken
* Inzicht in de eigen gevoelens en patronen en in die van elkaar
* Overzicht zodat de keuzes duidelijk worden
* Verbeterde communicatie, ook in het belang van eventuele kinderen

Mijn doel is dat partners die uit elkaar gaan zoveel mogelijk (emotionele) bagage achterlaten, omdat er dan pas werkelijk rust en ruimte komt voor een nieuwe start. Ik begeleid vanuit positiviteit en met plezier en begrip.

Na 11 jaar als advocaat en mediator gewerkt te hebben, heb ik diverse toezichthoudende functies vervuld (deels doe ik dat nog). Vervolgens heb ik me een aantal jaren met het thema hooggevoeligheid bij kinderen bezig gehouden. In 2015 heb ik Reset Mediation opgericht en ben ik werkzaam als scheidingsbemiddelaar. Ik wil geen strijd meer voeren voor de Rechtbank en me alleen op een positieve manier inzetten om de communicatie tussen mensen te verbeteren zodat ze in vrede op een goede manier uit elkaar kunnen gaan.Wat kun je verwachten van mijn scheidingsbemiddeling?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

25-08-2015 - Sponsoring DVO 60
O.beveiliging sponsert het zesde elftal van DVO 60

28-04-2014 - Energie mkb zakelijk
Energie vergelijken Energie vergelijken ? Vergelijk nu energie prijzen voor het MKB-zakelijke segment en vind het goedkoopste contract voor uw bedrijf.

26-03-2014 - Verbouwing
Het meest recente project was het verbouwen van een Schoonheids en Pedicure Salon. Hierbij is alles vernieuwd in een tijdsbestek van 4 weken inclusief het fabriceren van de kasten. De kasten zijn

26-03-2014 - Kasten op maat
Het bouwen van op maat gemaakte kasten is een absolute specialiteit bij Schilder & Klusbedrijf Oonincx. Elke hoek kan hierbij worden benut en het design is geheel naar wens. Tevens zal u versteld
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap