Home / Waterzuivering / Waterzuivering Bellingwolde / Alpine - het waterontharder alternatief / Waterontharder gezien op TV? Waarom dan 149 betalen als het vanaf 99,- kan?

Waterontharder gezien op TV? Waarom dan 149 betalen als het vanaf 99,- kan?

Soft4u TV-ACTIE: 2 voor 99,00 p/st en bespaar 10% extra + GRATIS verzenden. Nu 3 voor 95,00 p/st en bespaar 13% extra per waterontharder. Of koop gelijk het XL Family-Pack van 4 waterontharders: voor 87,50 p/st en bespaar nog eens 20% extra per XL waterontharder.

Gezien op TV
Het systeem is te zien op TV en andere media, deze is veel compacter, sterker, effectiever en ook nog eens goedkoper - wees dus slim en betaal niet teveel! Als BESTE getest Zie afbeelding: ons product is onafhankelijk als BESTE getest. Daarnaast is ons product veel KRACHTIGER.

Laat u niet verleiden met imitatie - DAT is niet verstandig
Laat u niet beetnemen met aanbiedingen van imitatie magneetjes, en kies voor de enige echte!
LET OP: er zijn BLAUWE imitatie magneten in omloop - alleen bij ons bestelt u de originele!

Gebruikers aan het woord
- Op 3 maart 2019 heb ik de All-in-one waterontharder XL bij u aangeschaft. In eerste instantie was ik niet erg enthousiast over merkbare verschillen. Ik heb u daarover nog in mei jl. per e-mail geraadpleegd, waarbij u mij nog de reactietabel hebt gestuurd en de duurtermijn voor merkbaar resultaat. Ik dacht toen, het zal allemaal wel. Heb tussentijds nog de Amfa 4000 van de concurrent geprobeerd. Dat was echt niks, metaalsmaak, zonder effect > 11 dH. Begin augustus de All-in-one van Alpine daarom weer teruggeplaatst en zie daar, eindelijk resultaten. Water is nu helder, smaakt prima, minder kalkaanslag en inmiddels 6 dH getest. Prima resultaten dus. Kennelijk heeft de Alpine waterontharder in het voortraject zijn werk al gedaan, en was ik te ongeduldig. We zijn er nu blij mee en dus een aanrader. Wij zijn nu tevreden. U mag dit bericht als recentie plaatsen, wat u wil. Wij houden de Alpine XL nu in elk geval in bedrijf.
- Werkt perfect. Na een paar dagen al een merkbaar verschil. Ik had dit niet zo snel verwacht. Maar het water is echt zachter. En nu al minder kalkaanslag met name op de douchekraan. Fantastisch. Het is echt ongelooflijk! Mijn vrouw zegt gisteren spontaan, twee weken na installatie: ik weet niet wat er aan de hand is, maar het gaat een stuk beter met mijn huid en mijn haar heeft veel meer volume. Eerlijk gezegd geloofde ik dat ik mijn ivestering had weggegooid, maar ik ben overtuigd. Direct geleverd - voor de laagste prijs Uit voorraad leverbaar - vandaag besteld = binnen 2 (werk)dagen bij u thuis. Wij hoeven geen smoezen te verzinnen dat de levering langer duurt - als professioneel bedrijf hebben we voldoende op voorraad.

Effectieve communicatie.
Doordat wij het hele proces van productie tot logistiek en transport in eigen beheer hebben, is communicatie op de meest efficiente manier mogelijk. U heeft direct rechtstreeks contact met ons - wij hebben geen ingehuurd callcentre die slechts enkele uren bereikbaar is.

Dubbele uitvoering - dubbele werking - XL: nu nog sterker!
Deze waterontharder bestaat uit een module met dubbele XL werking en past op alle soorten leidingen. Perfecte en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag, geen antikalk nodig. Iedereen heeft immers wel eens last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is de All-in-one XL waterontharder van ECH waterbehandeling.

Milieuvriendelijk - zonder zout, stroom of onderhoud.
Deze milieuvriendelijke ontkalker verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten zonder milieuvervuilende reststoffen. De All-in-one XL waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een uniek permanent magnetische werking. Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van dure huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. Daarnaast heeft een waterontharder een positief effect op de levensduur van deze apparatuur. De samenstelling van het water verandert namelijk niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, een belangrijk voordeel wat u mist bij dure zout systemen.

Geldbesparing.
Door plaatsing van de All-in-one XL waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld, zeker wel 500,- per jaar! Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

Solide Garanties.
De onder strenge ISO-, en QA geproduceerde producten hebben solide technische garanties. De montage is zeer eenvoudig en is in een paar minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De ontharder is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar, en kosten voor dure antikalk middelen zijn overbodig geworden.

Universeel - geschikt voor alle soorten leidingen
Als aanschafprijs het belangrijkste is heeft u met de All-in-one XL waterontharder een beter en goedkoper alternatief voor magneten zoals op TV commercials te zien zijn. Mocht u later toch besluiten een professionele ontharder bij ons aan te schaffen, kunnen wij een prima aanbieding doen om de All-in-one XL module te up-graden naar ons professionele systeem. Die is wel iets duurder, maar dan heeft u ook echt iets! Wij als de waterontharder-expert leveren naast deze goedkopere universele ontharders ook de professionele waterontharders, met nog veel betere resultaten.

De goedkoopste - zonder fratsen.
Wij hebben geen onnodige "fratsen" zoals aluminium afdekplaatjes die niets toevoegen. Onze kracht zit binnenin - niet aan de buitenkant. Wij hebben geen duur winkel,- of kantoorpand of vertegenwoordigers, extra personeel of monteurs, en geen dure reclamecampagnes. Ook hebben wij de logistiek zelf in handen - dat bespaart onnodige kosten. Daarnaast is de fabricage van een universeel product vele malen simpeler en goedkoper dan onze unieke professionele uitvoeringen. Kosten die wij niet maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door.

Makkelijk bestellen
U bestelt gemakkelijk online en binnen 24 uur na plaatsing gaat u al genieten van heerlijk, vitaal en helder (kraan)water. Eenvoudiger kan het niet: ook u kunt nu goedkoop en snel van deze universele antikalk oplossing genieten, dag in, dag uit.

Snel geleverd
Bestel snel en geniet snel en dagelijks van lekker vitaal water en van de vele voordelen van zachter water. waterontharder, all-in-one waterontharder, waterontkalker, antikalk, kalkaanslag, magneet ontharder, alpine waterontharderWaterontharder gezien op TV? Waarom dan 149 betalen als het vanaf 99,- kan?Waterontharder gezien op TV? Waarom dan 149 betalen als het vanaf 99,- kan?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

27-10-2016 - Waterontharder expert geeft zacht water uit elke kraan
Kalkaanslag volledig opgelost - meest verkochte waterontharder, al vanaf 199,- Kalkaanslag veroorzaakt veel ellende, last en schade in alle waterleidingen en kostbare apparatuur. De definitieve, milie

10-03-2016 - Heerlijk zacht water uit elke kraan
Waterontharder new generation® bespaart veel energiekosten Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. D

10-04-2015 - Zacht water - overal in huis!
Waterontharder new generation® zonder zout bespaart geld Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. D

10-01-2013 - Heerlijk zacht water uit elke kraan
Waterontharder new generation zonder zout bespaart geld Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. Door de
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap