Home / Groothandel / Groothandel Utrecht / PaisaNL Import & Export / Wijn 0%

Wijn 0%

Alcoholvrije wijnen

Vanaf nu op de markt, Alcoholvrije wijnen! Waarom alcoholvrij drinken?
Te veel alcohol drinken is slecht voor de gezondheid.
De alcoholvrije bevatten daarbij een hoge dosis van veel secundaire plantaardige stoffen uit de pitten en de schil van de druiven.
Als u alcohol drinkt, drinkt uw kind mee. Alcohol kan gedurende de hele zwangerschap het ongeboren kind bereiken, dus ook wanneer de placenta nog niet is ontwikkeld of als u nog niet weet dat u zwanger bent.
Met veel medicijnen is het absoluut niet toegestaan om alcohol te drinken. Dan is het wel heel fijn om te weten dat u toch een lekker glaasje mee kunt drinken!
(Te veel) alcohol drinken terwijl u nog moet rijden kan echt niet meer, gelukkig weten we dat toch allemaal. daarvoor zien we te vaak de meest verschrikkelijke beelden op TV.
De tijd dat we zaken deden met een fles drank op tafel is nu toch echt wel voorbij. In onze hedendaagse competitieve maatschappij blijven we liever scherp en "in control" over wat we zeggen en beloven. Het is natuurlijk wel gezellig om te vergaderen met een fles alcoholvrije wijn! Wel de lusten, niet de lasten.
Alcohol is een dikmaker. Alcoholvrije wijn bevat 60% minder calorieën dan alcoholhoudende wijn. Dus ook met een streng dieet kunt u zich prima een smaakvol, alcoholvrij wijntje permitteren.Wijn 0%

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

17-03-2014 - Verkooppunt
In Utrecht wordt sinds week 12 Colombiana verkocht in de tropische toko op de kanaalstraat ter hoogte van de soendastraat. Het aantal verkooppunten neemt snel toe en niet allen worden vermeld. Que bac

06-07-2011 - Phara bij Editie NL
We waren te zien bij Editie NL over ons Crowdfunding project voor uitbreiding naar Groot Brittanie! Zie de link: http://bit.ly/jxMsgr

13-07-2010 - Phara op Puur Doorn
Puur Doorn is een mooie fair van 9 t/m 12 september in Doorn, in de tuinen van huis Doorn. Prachtige locatie en prachtige producten!

01-04-2010 - Vitamizer vitaminedranken door sporters gekozen
De sporters van Healthclub Veenendaal hebben gekozen voor de vitaminedranken van Vitamizer. Op een goed bezette avond konden de leden kennis maken met de limoendrank en de kiwi-aardbei smaak. Veel dee
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap