Home / Webdesigner / Webdesigner Arnhem / FirstOnline. Webmarketing Arnhem / Wordpress backuppen

Wordpress backuppen

Waarom het belangrijk is om een goede WordPress back-up plug-in te installeren ?n de back-ups ook te maken voor elke update.

WordPress is het meest gebruikte CMS op aarde. Miljoenen installaties en dat allemaal op basis van de gratis open source applicatie. Het gemak van WordPress en de enorme populariteit heeft ook zijn nadelen; de code is zeer interessant voor hackers. In dit artikel WordPress back-up maken beschrijf ik de reden waarom het belangrijk is om een goede WordPress back-up plug-in te installeren én de back-ups ook te maken voor elke update.

Waarom zou ik een WordPress back-up maken?
Waarom is deze WordPress back-up plug-in zo belangrijk?

Omdat het belangrijk is om de WordPress software bij te werken. De meeste updates hebben vaak te maken met veiligheidsproblemen in de core van WordPress. Als er een achteringang in de software bekend is geworden dan weten hackers daar snel op in te spelen. WordPress lost dit zo snel mogelijk op met een update.

3 regels bij updaten van WordPress

Maak altijd eerst een back-up!
Maak altijd een back-up
Maak een back-up

Dus, voordat u een update uitvoert maakt u eerst een back-up want de praktijk leert dat het updaten heel vaak problemen oplevert. Er gaat iets mis bij het bijwerken van de bestanden of een plug-in veroorzaakt een conflict. Als u niet kunt terug vallen op een back-up zult u in overleg moeten met uw systeembeheerder of met een WordPress developer. Dit is vaak moeilijk op korte termijn te realiseren en bovendien veel duurder.

Lees hier het volledige artikel: https://www.firstonline.nl/webdevelopment/wordpress-backuppen/Wordpress backuppen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

18-03-2016 - Webdesign
Een eigen cms website? neem contact op!

05-02-2020 - Dragon-Design
Bij Dragon-Design in Zutphen, Gelderland, bent u aan het juiste adres voor ontwikkeling en onderhoud van websites, hosting en domeinnaam registratie en voor zoekmachine optimalisatie van uw website.

06-12-2018 - WordPress Basis website voor slechts 99 Euro
Als je een idee hebt dan wil je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk online zetten. Met het WordPress basis pakket krijg je een professionele website waar je direct mee aan de slag kunt. Een WordPr

07-10-2015 - Lok webdesign
Een succesvolle website Tien jaar geleden was een website laten maken iets nieuws en bijzonders. Tegenwoordig is een website vanzelfsprekend geworden. Als een bedrijf geen eigen website he
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap