Home / Website / Website Dronten / World Wide Lab / World Wide Lab nu ook op het gebied van media!

World Wide Lab nu ook op het gebied van media!

*Met het oog op de toekomst, zo werken onze bedrijven*

Een strategische stap voor World Wide Lab Group in Dronten. Door zich van nu af aan ook te richten op de media breidt World Wide Lab zijn huidige werkveld uit. Naast het verlenen van haar huidige diensten gaat zij zich bezig houden met media producties.

Over World Wide Lab Group
World Wide Lab Group is een overkoepelende organisatie van een aantal bedrijven. Alle World Wide Lab bedrijven vallen onder de World Wide Lab Group B.V.

Over World Wide Lab Software
World Wide Lab Software is een bedrijf wat zich bezig houdt met de ontwikkeling van software. Hierbij kunt u denken aan professionele websites, CRM-systemen, mobile applications en voor uw bedrijf op maat gemaakte software. Het komt er op neer dat World Wide Lab Software uw complete bedrijf automatiseert.

Over World Wide Lab Design
World Wide Lab Design is een bedrijf wat zich bezig houdt met design. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een huisstijl en logo voor uw bedrijf, maar ook aan een compleet website design. Kortom, met onze jarenlange ervaring verzorgen wij voor u een complete website met bijpassende huisstijl en logo.

Over World Wide Lab Media
World Wide Lab Media is een bedrijf die zich bezig gaat houden met de ontwikkelingen en formats voor bedrijven en televisieomroepen. Zij gaat zich richten op documentaires, commercials, voorlichtingsvideo?s, bedrijfsvideo?s, website coaches, making offs, het inspreken van voice-overs, tv-formats, videoclips en videoregistraties van o.a. concerten/komedie/drama en overige producties.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

15-09-2017 - Nieuwe Spaanse leverancier
Wij hebben drie nieuwe producenten bezocht samen met onze leverancier nabij Barcelona. Unieke producten, unieke hammen met elk zijn eigen typische smaken. Betaalbare Serrano hammen, voor en achterpo

18-12-2014 - Facebook pagina
Alle mogelijke vragen, antwoorden, tips, trucs, wetenswaardigheden en aanbiedingen m.b.t. kefir en kombucha vind u hier terug. Zie pagina: https://www.facebook.com/kefirshop.nl

11-02-2014 - Pickupnaald
Op onze website pickupnaalden.com kunt u het meest uitgebreide assortiment pickupnaalden vinden. Of u nu een pickupnaald voor een veel gebruikte speler als b.v. een Philips 212 (een GP400 dus) zoekt

05-08-2013 - Dineren
Dineren , lunchen , maaltijdservice , snacken , vergaderen , feesten en partijen , High Tea , buffet




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap