Home / Babyspullen / Babyspullen Beuningen / A Rebel Star / XL voedingstorentjes

XL voedingstorentjes

Voedingsbenodigheden

Xl-voedingstorentjes

Deze grote stapelbare voedingstorentjes heb je gewoon nodig!! We kennen ze allemaal wel. Maar wist u dat er verschil zit in de afmetingen?

Wij bij A RebelStar hebben de grote XL torentjes en die zijn veel praktischer.
Wij hebben gemerkt dat voedingen opslaan in de eerste maanden geen enkel probleem was. De hoeveelheid was namelijk nog niet zo veel en daarom paste dit makkelijk. Na verloop van tijd werd de voeding meer en lag continu ons aanrecht vol met voeding of pap door het knoeien. De torentjes waren namelijk te klein! Daarom bieden wij deze XL torentjes aan. Met dit formaat kun je de voedingstorentjes optimaal gebruiken tot en met het 1e levensjaar.

De gemiddelde torentjes kunnen maximaal 6 schepjes kunstvoeding opslaan. Onze XL voedings- torentjes kunnen 9 schepjes voor u opslaan. Hierdoor heeft u hier veel langer plezier van. Daarbij is dit voedingstorentje voorzien van een draaibare dop, dus de voeding kan nooit verloren gaan en u zult niet knoeien. De voedingstorentjes bestaan uit 3 kleuren, geel, roze en doorzichtig wit. De XL-voedingstorentjes kunnen gewoon bij u dagelijkse afwas en zijn dan ook vaatwasbestendig.

Let op : Bij kunstvoeding en de bereiding hiervan dient u ten allen tijden hygiënische te werk te gaan.
Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing op de pakken kunstvoeding.
XL voedingstorentjes

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

31-03-2015 - Kinesiologie
We helpen u graag van uw terugkerende valkuilen af met kinesiologie. Zowel mentaal als fysiek zijn we geneigd om dezelfde \'fouten\' te begaan, we maken je graag bewust welke valkuilen dat v

26-05-2019 - Bedrijfsbanners
Onlangs \'n ontwerp gemaakt voor \'n banner van mijn bedrijf.

26-05-2019 - Virtual Reality
Ik heb onlangs \'n Virtual Reality bril gekocht van het merk Oculus Rift. Daarmee kan ik in mijn modellen van sketchup rondlopen.

24-05-2019 - Boek uit in Engels
In juni 2019 komt het boek \"Happiness is Depressing\" uit. Happiness is Depressing is de vertaling van het in 2016 verschenen boek: \"Geluk is deprimerend\". Wassili Zafiris he
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap