Home / Rijles / Rijles Assendelft / RijschoolKeller / Zoekt u een goede rijschool voor uw rijlessen? Rijschool Keller.

Zoekt u een goede rijschool voor uw rijlessen? Rijschool Keller.

Keller de rijschool voor uw rijlessen

Rijschool Keller
Gratis Proefles? Neem dan nu contact met ons op!
Tel 06 108 18 806
Mail: info@rijschoolkeller.nl

Rijschool Keller heeft de juiste kennis en expertise om u uitstekend van dienst te kunnen zijn op het gebied van Autorijlessen.

Met ook altijd een enthousiaste instructeur willen we, in een korte tijd veel van onze kennis als vaardigheden overbrengen bij de leerling.

De prijs / kwaliteit verhouding willen we bereiken door; goede prijzen als effectieve lessen. En de leerling in één keer zelfverzekerd te kunnen laten slagen bij het CBR examen, zowel praktijk als theorie.

Bij wie gaat u lessen?
Opzoek naar een goede rijschool of benieuwd of het prettig lessen is bij Rijschool Keller? Dan adviseren wij u, om gebruik te maken van de gratis proefles! Tijdens de proefles kunnen wij ook een goed beeld krijgen van uw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Waarop wij u dan weer een deskundig advies kunnen geven. Bijvoorbeeld welk pakket het beste aansluit en waar u dan het meeste slagingskans bij heeft.

Verder is Rijschool Keller een zelfstandige onderneming opgericht in 2015. We willen ons vooral onderscheiden door efficiënt en transparant te werken. Zodat we kosten zo laag mogelijk houden. En waardoor u weet wat u ten slotte van ons kan verwachten. Zoals de kosten maar ook de vorderingen van uw rijlessen.Zoekt u een goede rijschool voor uw rijlessen? Rijschool Keller.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

26-04-2014 - 12,5 jaar MijnRijles-Alldrive Amsterdam
Ons bedrijf is gespecialiseerd in; -faalangst en rij-angstinstructie -rijstijl update cat.B voor particulieren en bedrijven -spoedopleiding cat.B Onze rijopleiding is kosteloos uitgebreid met

09-01-2014 - Faalangst en examenvrees
Je rijdt goed, zegt de rij-instructeur. Je voelt je zelf ook zeker in de auto. Maar bij het rijexamen ben je volledig geblokkeerd en niets lukt meer. En dus ben je gezakt. Dat is in het kort het prob

09-01-2014 - Theoriemateriaal van Rijschool Pamela
*Gevaarherkenning met 100 animaties van gevaarlijke situaties *Praktijkinstructie in 3D films,een ideale voorbereiding op de praktijklessen

09-01-2014 - Leuke actie
*Cadeau pakket 1,5 uur rijden incl theoriemateriaal 90 euro *Verjaardags- rijles 35 euro
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap