Home / Assurantietussenpersoon / Assurantietussenpersoon Kloosterzande / Pouwels Verzekeringen VOF / Zorgverzekering 2010

Zorgverzekering 2010

Collectief; ook individueel beschikbaar!

Bent u nog op zoek naar een goede ?n toch betaalbare zorgverzekering voor 2010? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Sluit nu uw zorgverzekering online af en u ontvangt 10% korting op de basisverzekering en wel 12% korting op de aanvullende dekkingen.

Door gezamenlijke inkoop kunnen we u nu de zorgpolis van Delta Lloyd aanbieden tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief. Het is overigens niet alleen de prijs die aantrekkelijk is. De Delta Lloyd polis kenmerkt zich door een ruime keuze aan aanvullende dekkingen en volledige vrijheid in uw keuze van zorgverlener. U leest alles over de extra?s van deze polis op de site www.voordeelopinternet.nl.

Het voordeel kunnen we u bieden als u de polis online aanvraagt via de site www.voordeelopinternet.nl. Als u deze site geopend heeft klikt u op ziektekosten en vervolgens op Delta Lloyd, u kiest de provincie Zeeland en vervolgens Pouwels Verzekeringen. U kunt nu online premieberekeningen maken, uw aanvullende dekkingen kiezen, polisvoorwaarden en brochures bekijken, een offerte opvragen en de door u gewenste polis direct online afsluiten.

Wat moet u doen als u over wilt stappen van zorgverzekeraar:
- De schriftelijke opzegging van uw huidige polis moet uiterlijk 31-12-09 door de betreffende verzekeraar ontvangen zijn.
- U heeft vervolgens tot 01-02-10 de tijd om de nieuwe polis aan te vragen.
- U vraagt de nieuwe polis online aan via www.voordeelopinternet.nl

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de Delta Lloyd polis. Neem hierbij de uiterst scherpe premie en u heeft een aanbod dat u niet kunt afslaan. Wilt u meer weten over de samen- werking met voordeelopinternet.nl., neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Pouwels Verzekeringen vof


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

17-06-2019 - Anti Aging behandeling
De diamond anti age behandeling van Bernard Cassiere is een zeer bijzondere en effectieve behandeling. Duur is 2 uur incl huidadvies en huidanalyse Het verstevigt direct de huid en het resultaat is e

15-06-2019 - Walking Billboard huren - WalkingBillboard.nl
Walking Billboard promotie. Breng je reclame direct bij de doelgroep, met onze Walking Billboard promotor. Walking Billboards zijn geschikt voor cultuurverspreiding en commerciële doeleinden.

26-05-2019 - Bedrijfsbanners
Onlangs \'n ontwerp gemaakt voor \'n banner van mijn bedrijf.

26-05-2019 - Virtual Reality
Ik heb onlangs \'n Virtual Reality bril gekocht van het merk Oculus Rift. Daarmee kan ik in mijn modellen van sketchup rondlopen.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap