Home / Woninginrichting / Woninginrichting Capelle Aan Den Ijssel / Kunstenkaarten.nl / Het verhaal achter Kunstenkaarten.nl

Het verhaal achter Kunstenkaarten.nl

Mijn hele leven hou ik me al bezig met kunst. Niet alleen is het mijn passie, maar ook vind ik het heerlijk om er actief mee bezig te zijn. Daarom ben ik een aantal jaar geleden een website gestart waar kunstenaars hun kunstwerken kunnen promoten. Daarnaast heb ik ook een Facebook groep om kunstenaars te helpen met het verkopen van kunst.

Ondanks dat dit vrij veel tijd in beslag neemt, ik heb ook nog een lieve dochtertje en een loondienstbaan, kwam toch het idee om een andere richting op te gaan met kunst. Samen met mijn tante bedachten we, terwijl wij in de Efteling in een lange rij stonden te wachten, dat we ook kunstkaarten konden laten drukken. Mijn tante, Wendy Bakker, is zelf ook kunstenaar en zij vond het een fantastisch idee.

Eind vorige jaar kwam het moment dat ik mijn tante op een avond uitnodigde en we alle mogelijkheden gingen bespreken. Binnen een paar dagen was Kunstenkaarten.nl geboren. Het eerste idee was om voornamelijk de focus te leggen op kunstkaarten, maar na wat marktonderzoek kwam als snel het idee om uit te breiden naar unieke posters, muurcirkels en meer.

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met marktonderzoek, een plan uitwerken en de webshop op te starten. Kunstenaar Anne-Marie Somers, waarmee ik al een goede samenwerking in het verleden had, wilde ook graag mee doen aan dit vernieuwde en exclusieve concept. Hierdoor hebben we een leuke assortiment aan diverse kunstwerken gecreëerd, maar zijn we ook nog op zoek naar nieuwe kunstenaars om het aanbod zo divers mogelijk te maken.

– Carrie Moetwil –Het verhaal achter Kunstenkaarten.nl

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Projecten Projecten

Werkzaamheden Werkzaamheden
Het CijferMeester concept is gebaseerd op een netwerk van ruim 50 onderling met elkaar in verbinding staande vestigingen en vallen in het hoogste segment van de administratiekantoren. De CijferMeester...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap