Home / Trainingen / Trainingen Leiderdorp / Gezin en Ik / Klein Mens is tevreden

Klein Mens is tevreden

Het debuut van Kirsten Oerlemans

Last van een vol hoofd? Klein Mens ook. Hij heeft zoveel gezien en meegemaakt, dat zijn hoofd te vol is geraakt. Hij let alleen nog maar op zijn hoofd en ziet niets anders meer. Als er een storm losbarst ontdekt Klein Mens iets wat hem helpt.

Kirsten Oerlemans-Jurgens is toegepast psycholoog en leerkracht. Ze woont met haar man en drie kinderen in Leiderdorp. Van jongs af aan tekende, schilderde en schreef zij graag. Op het gymnasium volgde zij onder andere het vak kunstgeschiedenis en volgde daarna de opleiding tot leerkracht (2006) en toegepast psycholoog (2012). Sinds 2017 is zij kindercoach en psychosociaal therapeut binnen haar eigen bedrijf 'Gezin en Ik'. Klein Mens bestaat vanaf ongeveer 2005, omdat hij iedere keer verscheen op de verjaardagskaarten van de kinderen in de klas. Nu heeft hij een eigen boek!

Review (op boekscout.nl):
Ik ben heel erg verrast door het boek en het staat nu tussen mijn favoriete kinderboeken! Het mooist vind ik de boodschap. Ik denk dat er veel kinderen rondlopen met een (te) vol hoofd, want er moet zoveel. Het is een fijn boek om voor te lezen en ook een gesprekje met je kind over te hebben. Mijn zoon is dol op de plaatjes en de hoofdpersoon "Klein Mens". Die is hier wel gaan leven.

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=11694



Klein Mens is tevreden

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Fitness coaching Fitness coaching
Mensen begeleiden trainen en adviseren ...

Mentor 1e jaars studenten Mentor 1e jaars studenten
Het begeleiden, trainen en coachen van studenten in specifieke vaardigheden voor International business. ...

Adviseur trainingen/coaching MOVE Adviseur trainingen/coaching MOVE
D.M.V. Mysteryshoppen op adviezen komen voor MOVE, zodat deze de eigen medewerkers kan optimaliseren om een top-promotiebedrijf te blijven...

Student Trainer Student Trainer
Studenten naar een hoger niveau helpen, door het begeleiden van naar zichzelf te kijken en daarop oplossingen te bedenken en uit te werken...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap