Home / Software / Software Tilburg / Webkracht / Nacht van de Kaap

Nacht van de Kaap

Het leukste festival van Rotterdam

Als je aan Katendrecht denkt, dan denk je misschien al snel aan het leukste festival van Zuid-Holland: De Nacht van de Kaap. Dit unieke festival heeft haar naam te danken aan de oude bijnaam van Katendrecht: 'De Kaap'.

Tijdens het festival wordt een beeld geschetst van de geschiedenis van het schiereiland, toen het nog een rosse buurt en zeemanskwartier was. De Nacht van de Kaap is het enige festival in Zuid-Holland dat zich richt op de geschiedenis van het schiereiland. Het is een uniek evenement waarbij bezoekers kennis kunnen maken met de interessante geschiedenis van Katendrecht. Op het festival kun je genieten van muziek, theater, dans en literatuur. Er is voor ieder wat wils!

Internetbedrijf Webkracht uit Tilburg is sinds kort een samenwerking aangegaan met het festival. Dankzij deze samenwerking kunnen bezoekers van het festival nu ook genieten van een unieke website die geheel in het teken staat van het festival. Op deze website kun je alles vinden over het programma, kaartverkoop, achtergrondinformatie en nog veel meer. Ben jij benieuwd naar het leukste festival van Zuid-Holland? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan De Nacht van de Kaap! Het belooft een unieke ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.



Nacht van de KaapNacht van de KaapNacht van de KaapNacht van de KaapNacht van de Kaap

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Schilderwerk Schilderwerk

Emiel Baans Emiel Baans
Op de glasvakbeurs in Düsseldorf is Emiel Baans van Autoglass Company Wereldkampioen Autoruitspecialist geworden. Op de tweejaarlijkse glasvakbeurs in Düsseldorf streden autoruitspecialisten uit...

Verovering van Brabant Verovering van Brabant
Rijschool Wannes is een van de snelst groeiende rijscholen in Brabant...

HFInterieurs HFInterieurs
Gerealiseerde projecten...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap