Home / Detailhandel / Detailhandel Barneveld / GElectronics / Nieuwe Elektronica webshop in Barneveld

Nieuwe Elektronica webshop in Barneveld

Deze week is de webshop GElectronics geopend.
De oprichter, Gino van Ginkel, is nog maar 17 jaar. Echter weerhield dit hem er niet van om een eigen webshop te openen. De webshop is gericht op elektronica accessoires voor jongeren en jong volwassenen in de categorie 13-30 jaar. Sinds 25 oktober is ook de site online gegaan en probeert de jonge ondernemer op alle mogelijke manieren om de aandacht te trekken en naamsbekendheid te creƫren.

Verschillende producten die aangeboden worden in de webshop zijn o.a: adapters, opladers, kabels en het promotieartikel, de U8 smartwatch. Binnenkort zullen er volgens Van Ginkel meerdere artikelen verschijnen zoals speakers en headsets.

Familie en vrienden laten weten volledig achter deze onderneming te staan en aangeboden om met wat mogelijk is te helpen. Het is natuurlijk lastig om als 17-jarige zonder ruim budget veel de aandacht te trekken, maar toch probeert Van Ginkel er het beste van te maken. Door verschillende Google programma's is het al mogelijk om voor kleine bedragen te adverteren en hoog op de zoeklijsten te scoren. Dit maakt het voor Van Ginkel alweer een stuk makkelijker. Bovendien zijn jongeren over het algemeen al een stuk bekwamer in programmeren en onderhouden van webshops en het gebruik van social media.

Van Ginkel hoopt natuurlijk dat de zaak snel groeit, maar niet te snel. Het moet natuurlijk een leuke bezigheid blijven en niet een te dominante rol in het dagelijks leven aannemen. Of de onderneming over 10 jaar nog bestaat, weet Van Ginkel nog niet. Als dit zo is, dan hoopt hij er in ieder geval een leerzame en leuke periode te hebben beleeft.

De webshop van GElectronics is bereikbaar via www.gelectronics.nl



Nieuwe Elektronica webshop in Barneveld

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Korting Korting
De gehele maand september 25% korting ...

Portfolio Portfolio
Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, evenementenbureaus en meer. Vanwege de privacy wetgeving gebruiken wij foto's waarvoor men akkoord heeft geven voor het online plaatsen, mocht dit o...

Candlelight Candlelight
Woensdagavond 15 december was er voor de 15e keer 'Barneveld by Candleleligt'. Ook dit jaar weer opgeluisterd met verlichte luchtballonnen....

Anderscatering Anderscatering
Anderscatering voor bedrijfscatering, zakenlunches, vergaderarrangementen totale catering, bedrijfsfeesten ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap