Home / Klusjesman / Klusjesman Oud Beijerland / Onderhoudsbedrijf Allround / Onderhoudsbedrijf Allround

Onderhoudsbedrijf Allround

Heeft u een huis of bedrijfsruimte in de regio Breda of Tilburg? Dan bent u voor schilderwerk, onderhoud, verbouwingen en afwerking bij Onderhoudsbedrijf Allround aan het juiste adres! Wij beschikken zelf over kennis, ervaring en een deskundig team om vakkundig met uw klus aan de slag te gaan. Als Onderhoudsbedrijf realiseren wij al uw bouw gerelateerde wensen binnen en buiten uw huis of bedrijfsruimte. Door samenwerking met meerdere bedrijven delen wij een oase aan ervaring in de bouwwereld. Hierdoor kunnen wij u goede afspraken en goede kwaliteit voor een lage prijs aanbieden. Bovendien beschikken wij als Onderhoudsbedrijf over een netwerk van direct beschikbare professionals die wij daar in kunnen zetten waar een specialisme noodzakelijk is. Voor opdrachtgevers biedt dit merkbare voordelen. Er is slechts één aanspreekpersoon voor meerdere werkdisciplines.

Onze werkzaamheden bevinden zich in een straal van ongeveer 50 km van ons Onderhoudsbedrijf, dit door de steeds meer toenemende drukte op de wegen, en aangezien wij geen reisuren doorberekenen aan onze opdrachtgevers werken wij voornamelijk in de regio van Breda en Tilburg en natuurlijk alle tussen/omliggende gemeenten.

De prijsopgaven / offertes zijn bij Onderhoudsbedrijf Allround altijd geheel kosteloos en vrijblijvend, indien u een vrijblijvende offerte aanvraagt bij ons Onderhoudsbedrijf dan krijgt u van ons een duidelijke goed omschreven prijsopgave van uw werkzaamheden. De offertes voor de uit te voeren werkzaamheden ontvangt u in tweevoud, het kopie van de offerte voor de werkzaamheden kunt u dan tekenen en terug sturen/mailen naar Onderhoudsbedrijf Allround.

Wilt u graag weten waar u aan toe bent? Onze gestructureerde en heldere werkwijze geeft duidelijkheid. Zonder ongemakkelijke verrassingen achteraf. Heeft u vragen? U kunt ons altijd bereiken. bel of mail gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.



Onderhoudsbedrijf Allround

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Badkamer verbouwing Badkamer verbouwing
Opgeleverd project...

Renovatie Kantoorpanden Renovatie Kantoorpanden
Houtrot verwijdering en reparatie, schilderwerkzaamheden...

Steigerbouw Steigerbouw
Door heel Nederland...

Behangen Behangen
In Rotterdam,Schiedam,Pernis,Hoogvliet en Spijkenisse...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap