Home / Ansichtkaarten / Ansichtkaarten Eindhoven / Postersquare Art Gallery van Muset / Postersquare Onlin Art Gallery van Muset

Postersquare Onlin Art Gallery van Muset

Kunst en Poster Art

WIE WE ZIJN
Postersquare maakt deel uit van de Art Gallery van Stichting Muset. In het verleden heeft Stichting Muset organiseerde regelmatig exposities van diverse kunstenaars en tentoonstellingen van affiches. Kaarten en Affiches zijn vrij simpele, maar effectieve middelen om een breed publiek kennis te laten nemen van kunst en het werk van bekende en minder bekende kunstenaars. Dit past heel duidelijk in de doelstelling van Stichting Muset. Om daar vorm aan te geven richtte Muset tien jaar geleden de Online Art Gallery Postersquare op. Promoting van kunstenaars, illustrators, tekenaars, fotografen uit diverse kunstdisciplines op postkaart.

Het publiek kennis laten maken met Kunst & Cultuur is de doelstelling van Stichting Muset. Dit doet Muset door de promoting van Kunst op Postkaart, verkoop kunstkaarten van bekende en onbekende kunstenaars via de Online Art Gallery van Muset www.postersquare.com.

Beheert de Online Art Gallery van Muset www.postersquare.com met als uitgangspunt kunst, kunstenaar, ontwerper, illustrator, designer via post- en kunstkaarten in het voetlicht te plaatsen. Postersquare is de Online Art Gallery van Stichting Muset. In het aanbod kunstkaarten, unieke posters, boeken (tweedehands), design, bijzondere collectie opera-, theater- en filmaffiches.

One Card selling is een aparte en unieke categorie in de webwinkel. Het betreft kaarten die veel al zijn uitgegeven in de vorige eeuw of vaak moeilijk verkrijgbaar zijn op de reguliere markt.

Het collectie van de tweedehandsboeken bevat kunstboeken en kunstcatalogussen. Het aanbod bevat tevens kinderboeken waarvoor vooral de aandacht uitgaat naar de kinderprentenboeken en de illustrators geen onbekenden zijn voor het leespubliek.
Er is een kleinschalig aanbod van PoP-Up boekjes, boeken van toen, oude programma’s.

Bij Poster Art worden unieke Poolse Posters. Bekende posterdesigners stonden in de jaren ’70 en ’80 wereldbekend om de uitstekende kwaliteit van hun ontwerpen van affiches. Er werd zelfs een speciale Afficheschool opgericht. Posters van bekende designers als Stasys Eidrigevicius, Swierzy, Olbinski, Starowieywski, Hilscher en anderen zijn te vinden in de Art Gallery.
Echter het Nederlandse affiche ontbreekt niet. Het zijn Poppenspel Theateraffiches uit de vorige eeuw van bekende poppenspelers. In de jaren ’80 starten Stichting Plint met het uitgeven van Poëzieaffiches. Uitgangspunt was beeld en gedicht te combineren.
In de collectie tevens posters uit België, Scandinavische Landen, exemplaren uit het voormalige Oost-Duitsland en Belarus.

Al met al wil de Stichting Muset haar bezoekers van de online winkel de kunst van het beeld, het geschreven woord op papier, de poster art onder de aandacht houden en stimuleren tot aankoop daarvan. Ondanks de ontwikkelingen op het internet die zeker een bijdrage leveren aan het verbreiden van de kunsten. De zaken uitgegeven op papier, de schilderijen op doek blijven een aanwinst en tastbare herinnering.

Meer dan 15 jaar geleden startte Stichting Muset omschreven activiteiten en hoopt hiermee een wellicht kleine bijdrage te leveren aan de doelgroep die de initiatieven van Stichting Muset respecteren en willen ondersteunenPostersquare Onlin Art Gallery van Muset

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Resource planning Resource planning
Een afdeling van een groot infrastructuur bedrijf had een resource planning met ingeplande taken, nog in te plannen taken, mogelijke taken in verband met uitgebrachte tenders, vakanties/cursussen en '...

Keuken renovatie Keuken renovatie
Besparen is makkelijker dan je denkt...

Kantoorstempels.nl Kantoorstempels.nl
KANTOORSTEMPELS.NL Kantoorstempels.nl / De Stempelmakers is een stempelfabrikant die al sinds 1993 een actieve en steeds weer innoverende rol speelt in de stempelbranche.Wij leveren aan MKB, Overheid...

Maarten Claassen Illustraties Maarten Claassen Illustraties
Een inzicht in wat verschillende illustratie stijlen die ik u te bieden heb. Voor een beter overzicht vraag ik u vriendelijk mijn website te bekijken....
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap