Home / Administratiekantoor / Administratiekantoor Zoetermeer / Senator Administraties & Advies B.V. / Betaald u ook liever niet te veel belasting?

Betaald u ook liever niet te veel belasting?

De doelstelling van Senator Administraties & Advies is de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf terzijde te staan op een zo breed mogelijk terrein. Onze activiteiten steeds afgemeten aan de werkelijke vraag.

Doel van onze diensten is u, als ondernemer, een helder inzicht te verschaffen in uw financiŽle positie en de bedrijfsontwikkeling.

De controle en interpretatie van deze gegevens zijn de basis en hulpmiddel om u als ondernemer bij te sturen en pro-actief mee te denken in bedrijfsvoering en mogelijkheden.

Senator Administraties en Advies kan de volledige boekhouding voeren van uw onderneming. Of u voert zelf in en wij controleren en corrigeren periodiek. Dit kunnen wij online doen vanuit ons administratiekantoor in Zoetermeer of bij u op locatie. Wij verzorgen alle fiscale aangiften van eenmanszaak, vennootschap onder firma, besloten vennootschap, maatschap of stichting. Ook periodieke verslagen en jaarverslagen, en alle personeelszaken behoren tot die basis.

Vanuit die basis kunnen wij u adviseren op diverse gebieden. Ons advieswerk beslaat o.a. fiscale zaken, ondernemingsvormen, herstructurering, ondersteuning bij aankoop nieuwe ondernemingen, aanvragen financieringen, maar ook startersbegeleiding, opzetten administratie, wel of geen auto van de zaak, kostenbesparing etc. Ter informatie hebben wij het een en ander onder deze tab uitgelicht. Dit alles doen wij met een grote betrokkenheid, aandacht en liefde voor het vak, gekoppeld aan een zeer brede en diepe kennis en jarenlange ervaring.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.Betaald u ook liever niet te veel belasting?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Visie Twan van de Wiel Visie Twan van de Wiel
Het logo van Twan van de Wiel staat met zijn herkenbaarheid voor de goede kwaliteit en optimale service waar Twan van de Wiel al 9 jaar om bekend staat. Twan van de Wiel speelt door middel van het rui...

Administratie Administratie
Perfect Finance is bezig een compleet financieel ontzorgpakket samen te stellen zodat u zelf niet veel omkijken heeft naar de administratie. Perfect Finance bied veel diensten tegen en aantrekkelijke ...

Weblog Kennispunt Weblog Kennispunt
U loopt er wel eens aan te denken om de Duitse markt te betreden, lees dan de artikelen op mijn blog: www.kennispunt.blogspot.nl en bezoek de website: www.kennispunt.eu Heeft u vragen laat het weten....

Get fit met financial fitness Get fit met financial fitness
Met onze nieuwe dienst, Financial Fitness, bieden we de helpende hand om een organisatie fit te maken √©n te houden. Wij zijn van mening dat je als ondernemer altijd inzicht moet hebben in de financi√...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap