Home / Klokkengieterij / Klokkengieterij Alblasserdam / Gaudium-Magis B.V. / Gaudium-Magis B.V.

Gaudium-Magis B.V.

Bedrijf

Gaudium-Magis is een jong en dynamisch import- en exportbedrijf, met de focus op het beheersen en minimaliseren van de kosten van de klant. Wij zijn gevestigd in Alblasserdam in de regio Rotterdam. Ons doel is om samen met de klanten de inkoopkosten te verlagen, zodat ze zich een betere positie verwerven in de markt waarin ze actief zijn.

Activiteiten

Mede door de jarenlange ervaring van collega’s, binnen en buiten onze onderneming, leveren wij elke klant de gewenste kwaliteit producten tegen een beter dan marktconforme prijs. Wij zijn actief in de volgende branches:

• Olie industrie
• Maritiem
• Food industrie
• Machinebouw
• Agrarische sector
• Bouwnijverheid

Wij verwerken alle soorten producten tot een eindproduct en komen op die manier tot een zo goed mogelijk resultaat. Door de diversiteit van onze partners in verschillende sectoren kunnen wij garant staan voor uitermate hoge kwaliteitseisen.

Processen

Wij produceren of kopen producten in om ze later naar uw wensen te bewerken of samen te stellen. Hieronder staan de processen schematisch opgesomd.

 Plaatwerk – Draaiwerk – Constructiewerk
 Samenstellingen
 Eindproduct

Plaatwerk

Plaatwerk is een belangrijk onderdeel van ons leveringsprogramma. Elke gewenste metaalsoort kunnen wij voor u bewerken. Door het geavanceerde en uitgebreide machinepark van onze partners produceren wij elk gewenst plaatwerkproduct op de meest efficiënte wijze. Dankzij goed opgeleide medewerkers, gecombineerd met de laatste stand in de techniek, ondervinden wij een hoge waardering voor de prijskwaliteitsverhouding die wij hanteren.

Tevens kunnen wij voor de afwerking zorg dragen, bijvoorbeeld voor natspuiten of poeder coaten. De processen die wij voor kunnen uitvoeren zijn de volgende:

• Plasmasnijden
• Watersnijden
• Ponsen
• Buigen
• Dieptrekken

Draaiwerk

Naast plaatwerk zijn draai- en freeswerk voor Gaudium-Magis een belangrijke pijler van bestaan. Door de diversiteit van onze partners kunnen wij producten leveren van enkele millimeters tot een doorsnede van 4,5 meter. Door de juiste prijs kwaliteitsverhouding zijn wij uitstekend in staat grote series producten voor u te vervaardigen. Vanwege de interessante loonkosten component en de lage overhead zijn kleinere aantallen prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

Constructiewerk

Wij kunnen voor u metalen constructies produceren en assembleren in de door u gewenste uitvoering. Gaudium-Magis levert halffabricaten maar levert ook gehele eindproducten. Onze engineers denken tevens mee over de beste productiewijze van het product. Indien gewenst organiseren wij ook engineeringscapaciteit waardoor een nog betere samenwerking ontstaat tussen
fabrikant en afnemer. Het eindproduct is een resultante van het beste van alle bedrijven in schakels tussen grondstof en eindproduct.

Samenstellingen

Naast onze mogelijkheden om metalen te betrekken bij onze partners, heeft één van onze zusterondernemingen de mogelijkheid om deze in elkaar te zetten en op te slaan in Nederland. Graag
nemen wij u deze zorg uit handen zodat u alle tijd en mogelijkheden heeft om uw klant zo goed mogelijk van dienst te zijn dan wel uw marktaandeel kunt vergroten.

Overige Mogelijkheden

Gaudium-Magis houdt zich verder bezig met onder andere:

• Hydraulische slangen
• Assemblage

Hydraulische slangen zijn de onmisbare schakel tussen hydraulische componenten. Het is daarom erg
belangrijk dat u de juiste slang kiest. Wij helpen u daar graag bij! Daarnaast leveren wij, indien gewenst, de slangen getest aan. Om ons “just in time” principe waar te kunnen maken, hebben wij voor uw product de mogelijkheid om deze te monteren. Indien gewenst kunnen wij uw producten vervolgens op voorraad houden in Nederland. U kunt zich door een partnerschap met Gaudium-Magis helemaal richten op uw salesactiviteiten.

Certificaten & Keurmerken

Voor veel van onze afnemers is het belangrijk alleen te werken met gecertificeerd materiaal. Uiteraard voldoen wij graag aan deze wens en daarom zijn onze partners ISO gecertificeerd. Of het product nu een Lloyds of D.N.V. (Det Norske Veritas) certificaat nodig heeft, wij verzorgen het voor u!

Import & Export

Wij kunnen alles voor u importeren en exporteren naar waar u het op dat moment nodig heeft. Wij hanteren nauwgezet het “just in time delivery”, zodat u uw product altijd op het juiste moment ter beschikking hebt. Wij hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd in diverse branches. Voor verschillende relaties kopen wij ook in buiten onze core business.

Collega’s binnen Gaudium-Magis hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de in- en verkoop binnen diverse branches, zoals de olie industrie, machinebouw en bouwnijverheid. Ook hebben wij daar contacten met clientèle gelegd waar we nog altijd connecties mee hebben. Dankzij onze contacten kunnen wij u uitstekende kwaliteitsproducten leveren.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Visie Visie
Ons bedrijf staat voor een langdurige relatie met onze klanten. Dit betekent dat wij niet alleen maar potten en planten leveren, maar belang ervan in te zien om daarna ook de zorg en de verantwoordeli...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap